SIJEČENJE ENERGETSKIH VEZA Iako ne znam ime autora teksta, vrijedan je objavlji…

SIJEČENJE ENERGETSKIH VEZA

Iako ne znam ime autora teksta, vrijedan je objavljivanja jer daje provjerenu metodu čišćenja energetskih veza s osobama koje su nas povrijedile ili s kojima više ne želimo imati kontakt.

-„Svaki kontakt, bilo fizički bilo misaoni, sa nekom osobom, stvara energetsku vezu između nas. Ove veze (kordovi) se tokom vremena umnožavaju i, što je interakcija jača i kordovi su deblji. Ovi kordovi su usidreni u auri i čakrama i oduzimaju nam energiju, naročito kada je veza u fizičkom svetu krenula naopako i završena, i vuku nas niže i unazad kada treba da krenemo gore i napred. Takođe, veze sa roditeljima, naročito koji nisu baš "zablistali" u svojoj roditeljskoj ulozi, otežavaju naše osamostaljivanje, bez obzira na godine.
Zato je potrebno, da bismo sebi olakšali duhovno napredovanje, da redovno sečemo ove kordove. Naročito sa bivšim ljubavima, sa roditeljima, pa čak i sa osobama sa kojima smo u dobrim odnosima, kako ne bismo na ovaj način gubili dragocenu energiju.
Praksa sečenja kordova (razvezivanja) verovatno potiče iz havajske Huna šamanske prakse Hooponopono (što znači "ispraviti"), koja se bazira na opraštanju. Ako želimo da se razvežemo od nekoga ko nas je duboko povredio, oproštaj se čini težak pa i nemoguć. Međutim, opraštanje ne podrazumeva da se mirimo sa time što nam je učinjeno u smislu da je to ispravno ili prihvatljivo, već da prestanemo da dozvoljavamo da nas ta veza dalje truje, bilo u energetskom ili u emotivnom smislu.

Buda je govorio "prepuštanje besu je kao da smo uzeli užareni komad uglja u nameri da njime gađamo osobu koja nas je povredila – zapravo, opečeni smo samo mi". Sečenje kordova podrazumeva postavljanje zdravih granica i isceljivanje.

KAKO SE IZVODI TEHNIKA

Kordove je najbolje seći u svom vrtu za isceljivanje. Vizuelizujemo nas i osobu od koje želimo da se razvežemo u svom vrtu, i svako je zaštićen u svojoj zlatnoj auri. Kordovi se mogu seći alatkom koja nam najviše odgovara – zlatnim makazama (En Džouns), vatrenim mačem (Dorin Virtju) ili alatkom koja nam se sama javi u vizuelizaciji. Možemo ih seći sami ili zamoliti nekog anđela da to učini za nas. Dorin predlaže da to bude arhanđel Mihajlo, jer je njegovo polje delovanja oslobađanje i zaštita.
Pre početka sečenja, možemo vizuelizovati belu ili zlatnu svetlost kako kruži oko nas i osobe od koje se razvezujemo u vidu broja 8. Ovo nas energetski priprema za razvezivanje.
Kada isečemo veze, vizuelizujemo kako ih bacamo u peć gde ih guta vatrena stihija zlatne svetlosti i kako se u njoj transformišu u čistu zlatnu svetlost. Nakon sečenja kordova zamolimo anđele da nas iscele kako ne bismo gubili energiju kroz ostatke ovih kordova.

Pročitaj  GDJE SMO, ŠTA IMA KOD NAS? Tko smo mi ustvari? Sa kim ili čim se još uvijek ide...

Zatim, možemo obaviti i razmenu energije kako bismo se što potpunije očistili. Neki predlažu vizuelizaciju magneta u našim grudima, koji privlači samo našu energiju koja je zarobljena u drugoj osobi, i vraćamo je sebi. Isto tako i u grudima druge osobe zamislimo magnet koji će iz nas izvući energiju kojom nas je "zaprljala". Ja ovo radim kroz "sito" odnosno "filter" od sloja ljubičastog plamena Sen Žermena (koji transformiše energiju koju razmenjujemo u čistu zlatnu svetlost) i svetlosti još nekih boja, zavisno od odnosa koji sam imala sa osobom od koje se u datom trenutku razvezujem. Npr., ako me je ta osoba mnogo emotivno povredila, svetlost će biti ružičasta, radi isceljivanja. Takođe, na kraju procesa zamolim ljubičasti plamen da očisti sve tuđe iz mene i anđele da me potpuno iscele od svih rana vezanih za tu osobu.

Na kraju celim srcem oprostimo toj osobi sve neprijatno što smo zbog nje doživeli
"Hvala ti za dragocene životne lekcije, koliko god da su bile teške. Opraštam ti i oslobađam te u savršenoj ljubavi i poverenju" (ako nam je teško da od srca oprostimo, onda kažemo "Naučila sam lekcije za koje si bio katalizator, i sada te oslobađam. Ti više nemaš nikakvu moć nadamnom i odlazi u miru"). Potom, zamolimo tu osobu da nama oprosti, ako smo joj učinili nešto nažao, svesni da je sve ovo samo hologram, matriks, "igra" učenja na koju je naša duša pristala pre dolaska na fizičku ravan postojanja. Pozdravljamo se sa tom osobom sa prijateljskom ljubavlju, kao dve iskrice božanske svetlosti, poželimo joj od srca sve najbolje, svu sreću u sveukupnom postojanju i sa blagoslovom se opraštamo. Na ovaj način lečimo lošu karmu stvorenu sa tom osobom, i sprečavamo začarani krug karmičkog uzvraćanja kroz bezbrojne inkarnacije.

Pročitaj  Vjerojatnost da je poredak 4 ista slova u rječima Krist i Kris(h)na slučajan je ...

Ako na završetku procesa sečenja i opraštanja osećamo da toj osobi i dalje zameramo, vizuelizaciju je potrebno ponoviti kada za to budemo spremni. Koliko god se činilo teško na početku, s vremenom evoluiramo u duhovnom smislu i sve nam je jasnije koliko je zameranje suvišno i koliko je važno i lako očistiti lošu karmu sa određenom osobom jer smo MI sve bliže svojoj božanskoj suštini što više radimo na ovome.
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email