SIRIUS: from Dr. Steven Greer – Original Full-Length Documentary Film (FREE!)


EMERY SMITH – DRUGI INSAJDER DAVIDA WILCOCKA JAVNO O SEBI I SVOJOJ MISIJI – II DEO

KAKO IZGLEDAJU PODZEMNA POSTROJENJA…

To su izuzetno velike podzemne građevine, koje imaju dosta spratova ispod zemlje i imaju posebna krila, odnosno odjeljke. Neki odjeljci se bave pogonskim motorima, drugi podmlađivanjem,i tako dalje, a postoji čitav mali grad u kome ljudi ustvari žive cijelo vrijeme tamo. Oni ne idu često na površinu i to je vrlo dinamično mjesto. Ja sam obično išao biciklom do jednog malog tornja koji je dio velike zone i ideš liftom dole. Potom ulaziš u nešto što bismo nazvali eskalatorom i ideš s njim nekih 10.tak minuta velikom brzinom. To je ustvari tunel i vidiš samo strop od bijelog mramora, ili bijelog oniksa,Ti tuneli su rađeni pomoću onih ogromnih mašina za bušenje, ali toplinskim načinom.Zidovi su radjeni od polikarbonata i u njemu možeš jedino sjediti u fotelji ili stajati.
Kad dođeš do kraja, otvore se staklena vrata i ideš do stanice za provjeru. Tu imaš 2 stanice. Tu se vrši siguronosna provjera, tačnije otisak dlana i retine oka. I moraš im pokazati svoju karticu.

HIBRIDNI PSI NA ULAZU NA RADNO MJESTO

Vojnici ti postavljaju ponekad pitanja, a imaju i posebne pse. ONi su trenirani, posebno, a i izgledaju malo drugačije, jer malo su veći od uobičajenih, vjerovatno su dobijeni hibridnim postupkom, npr. miks njemačkog ovčara i mastifa. Oni su unutar posebnog odjeljka, ali te nanjuše kad prolaziš pored tog odjeljka. I ne možeš proći uopšte a da te oni ne nanjuše.
Potom ideš kroz još 2 vrata i konačno dodješ do sobe sa ormarićima, jedna je posebno za žene a druga za muškarce. Tu se skineš, i obučeš radni kombinezon (slobodan prevod) i onda ideš na sasvim nova vrata koja su dio jednog novog koridora i nemaju ništa s onim odjeljkom koji si prošao na početku, kad si izašao iz eskalatora. I tu je na desnoj strani soba gdje se nalaze tvoji radni zadaci i naređenja koja pokupiš kad dođeš na posao. Najčešće samo uzmeš svoje radne naloge, a ponekad su tu i rukovodioci koji te dočekaju (a oni znaju pola sata ranije da ti dolaziš) i daju ti dodatna objašnjenja ako je to potrebno. Oni znaju sve o tebi. I kad to završiš, ideš dalje do svog radnog mjesta na koje te isprati bijela garda. Ako njih nema, onda slijediš samo obojene oznake – crte.Prema tim oznakama – crtama znaš u koji odjeljak ideš tog dana a tih odjeljaka je veliki broj. Inače, ti odjeljci se otvaraju pomoću vakuumskih vrata nešto slilčno kad ulaziš u boing 747. Svaki od tih odjeljaka ima po 40 do 50 soba.
A koliko ima spratova, pita David. Smith odgovara: Preko 50 je spratova samo u medicinskom odjelku. David zaključuje iz ovog odgovora da je onda i broj vanzemaljskih tijela koja se tu proučavaju ogroman. Smith potvrdjuje.
– I zanimljivo je da svaki put dobiješ nove vrste tkiva, nema ponavljanja, npr. da dobiješ vrstu tkiva koju si već analizirao I to samo po sebi govori koliko je ogromno primjeraka bezbroj različitih vrsta vanzemaljskih tijela tu na proučavanju.
Smith dodaje i to da ti ponekad rukovodioci ubace i par dezinformacija u slučaju da izađeš javno sa ovim podacima tako da ti niko ne vjeruje da te je npr. do radnog mjesta ispratio 10 fita visok reptil,
-To znači da si vidio reptile, pita David.
-Dole je dosta hibridnih kloniranih 3D isprintanih bića (doslovan prevod). Da li su to svjesna bića, ne znam.Ali vrlo su dobri u tome da te zastraše i spriječe da ideš javno govoriti o tome. No, da li su ta bića zaista stvarna, teško je reći kad znaš da posjeduju tu tehnologiju holograma, da ti se čini da je neko tu, kad ustvari – nije.

Pročitaj  Moć telepatije

KAKO IZGLEDAJU VANZEMALJCI?

David je zamolio Smitha da mu opiše neke od tih vanzemaljaca. Osim već pomenutih 10 stopa visokih reptila, postoje i neki visoki do 13 stopa ali i neki veliki samo nekoliko inča. No, neka od tih bića nisu bila mrtva, tj. neka od njih koje su mi donijeli na analizu bila su još uvijek topla. I to je bio jedan od razloga što sam nakon 10 godina napustio taj posao, jer mi se nije svidjelo to što sam ustanovio.
David pita- to toplo tijelo znači da su tog vanzemaljca mogli ubiti upravo prije nego što si ga ti dobio na autopsiju?
-Smith potvrđuje.
– Da se vratimo na tvoje radno mjesto i te koridore. Šta se dešava kad dođeš tamo? pita David.
-Svaki odjeljak ima tu tzv bijelu gardu kao obezbjeđenje. Oni su u svakom koridoru. Tu nema privatnih zona. Kad dođeš tamo, ideš u dekompresijsku zonu kako bi obukao svoje odijelo za rad. To je tzv. sterilna zona. Tvoje odijelo je kao ono koje vidite u sf filmovima, ono je vrlo lagano i ne moraš ništa nositi na njemu. To odijelo ima vlastiti zrak, zatim mikrofon da možeš komunicirati, a rukavice su kao one s kojima operiraju hirurzi, vrlo sterilne. Ponekad dobiješ različita odijela i rukavice za različite vrste autopsije, jer ne možeš npr. s rukavicama od lateksa dodirivati određena tkiva jer bi se raspala u dodiru s lateksom.
Prostorija u kojoj radimo je ovalna a zidovi se otvaraju u različite vrste odjeljaka. Iz jednog odjeljka može izaći tijelo koje trebaš analizirati, iz drugog se otvaraju svi instrumenti koje možeš trebati.
Ono što je bilo frustrirajuće za njega je što nije smio niti mogao nikoga pitati kakvi su to primjerci koje dobija, od čega ili koga potiču. Prvo dobiješ dio tijela, ruku ili nešto drugo, a ako si poslije 10 mjeseci bio poslušan i držao jezik za zubima, onda možda dobiješ veći dio tijela za autopsiju. Tek na kraju kad si već dugo tu, možda dobiješ i cijelo tijelo na obradu.

Opiši nam kako je izgledao tvoj prvi "dio tijela" koji si dobio za autopsiju.
-. Imao je kao leopardovu kožu, torzo je izgledao kao da je raznesen i imao je opet reptilsku kožu i unutarnje organe, poput jetre, srca i pluća, a lice je bilo previše uništeno tako da ne znam kako je lice izgledalo. NO, imalo je potpuno istu strukturu kostiju kao i mi i koža mu se svjetlucala fluorescentno. Uplašio sam se i bio sam šokiran. Usput, da kažem da oni mjere moje otkkucaje srca dok radim, kako reagujem na tijela koja dobijam. Ali nisu me pitali kako se osjećam. Postoji razlika između tkiva klona i tkiva koje oni sami uzgajaju a opet ona se razrlikuju od tkiva normalnog bića, te postoji naravno razlika između različitih tkiva vanzemaljaca i našeg. Koža klonova je nekako tanja Iz vještačkih uzgojenih bića teško možeš dobiti uzorak na analizu jer se nekako odmah istope.
David: – Emery, zašto si odlučio da baš sada istupiš javno? Da li se nešto desilo što te je nagnalo da to učiniš, nakon 10 godina tokom kojih sam ti govorio da trebaš istupiti javno?
– Nisam mislio da to uopšte ovisi o meni, u svemu ovome sam dosta neutralan. čak nisam ni gledao više ovakvih i sličnih emisija. Neutralan sam i na mene ništa ne može uticati. No, nedavno, postalo je prilično nasilno…
Smith dalje ne može pričati, suze su mu u očima i David nastavlja:
– Imamo fotografiju koja prikazuje tvoj auto u kome si imao direktan sudar i to pola sata nakon što sam u svom članku objavio neke informacije koje si mi dao. I sretan si da si preživio…
– Da, bio sam zboden, na mene je pucano, bacali su me s visine, i prošao sam dosta toga. Ali, nisam zbog toga istupio. Nego, kad sam se više počeo baviti ovim energetskim stvarima, oni su zaista počeli biti nasilni. Probili su moju betonsku ogradu, uletjeli i pregledali zidove u potrazi za sefom i skrivenim stvarima, a to su mogli znati jedino ako su me satelitski pratili. Znam za to da imaju takvu vrstu praćenja, da satelitom mogu pogledati u svaku ciglu vaše kuće.

Pročitaj  FREKVENCIJA JE SVE...Virus covid ima vibraciju od 5.5 hz i umire iznad 25.5 h...

Ovo je kraj prvog dijela intervjua koji je David Wilcock vodio po prvi put javno sa Emery Smithom, hrabrim čovjekom koji je odlučio istupiti i reći svijetu ono što zna o tajnom svemirskom programu.
Inače, možete ga vidjeti i u dokumentarnom filmu dr. Stevena Greera, "Sirius" . Emery Smith pojavljuje se od 27. minute filma i govori o tkivima koje je analizirao. Link za ovaj film dajem na kraju teksta pa pogledajte.
Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta!

https://www.youtube.com/watch?v=5C_-HLD21hA&t=151s
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email