Srđan Roje: Majanski kalendar i evolucija svijesti (1/2)

Srđan Roje: Majanski kalendar i evolucija svijesti (1/2)

Možda ste već čuli za “Veliki majanski kalendar” – da, da, onaj koji je posve nespektakularno završio 21. prosinca 2012. Taj je dan došao i prošao, a mi smo još živi – znači li to da je bio pogrešan? Ili mu nikad nije bila ni namjera proreći “kraj svijeta”? Što su uopće Majanci njime mjerili?

Hoćete li nam vjerovati na riječ ako kažemo da je riječ o kalendaru evolucije svijesti? I da njegovu dubokosežnu mudrost tek sada počinjemo razumijevati? Kao što ćete vidjeti, antička je civilizacija drvenih Maja znala, očekivala, pratila i brojala nešto toliko neobično i van pameti da se i dan danas opiremo prihvaćanju mudrosti na koju nam je htjela ukazati. Čak su i arhitekturu svojih hramova dizajnirali tako da nam je prenesu.

Iako je formalno završio, majanski je kalendar važniji i relevantniji nego ikada do sada. Njegova duboko optimistična poruka sve snažnije odzvanja i svakim se danom sve očitije manifestira unutar naših malih, svakodnevnih života, dajući nam ne samo nadu u bolju budućnost, već i nepobitan dokaz da se ništa u Kreaciji ne događa slučajno te da je naše bivanje na planeti Zemlji upravo u ovom vremenu rijetka čast na kojoj treba biti neobično zahvalan.

Pročitaj  Satsang sa SergiOM: Kako razlikovati glas intuicije od prigovora uma?

Osim toga, poručuje nam i jasno ukazuje u što trebamo gledati želimo li manifestirati Novo doba na dobrobit svih živih bića na Zemlji.

Predavač: Srđan Roje, sergio@manifestiranje.com

Snimljeno 14. travnja 2016. u studiju OM joge, Zagreb,

Za više informacija o našim predavanjima i radionicama posjetite nas na i prijavite se na naš besplatan e-Bilten na

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email