Srđan Roje: Manifestiranje kroz čakre (2/2)

Srđan Roje: Manifestiranje kroz čakre (2/2)

Pitate se kakve veze ima sustav naših sedam čakri sa manifestiranjem željene realnosti? Odgovor je jednostavan: ogromne!

Sustav naših sedam čakri puno je više od prolaznog kurioziteta. Riječ je rezultatu višetisućljetnog istraživanja energetskog tijela, što je usko povezano s temom podizanja osobne frekvencije, a što u konačnici rezultira percipiranjem realnosti sa više razine svijesti… ili u prijevodu: sretnijim i uspješnijim životom, bez straha, stresa i tjeskobe, u kojem život jednostavno… teče.

Sjajna stvar kod čakri je što povezuju naše emocionalne i intelektualne blokade sa fizičkim tijelom, što nam često omogući da shvatimo gdje se nesvjesno kočimo ili samosabotiramo promatrajući naše vlastite tjelesne simptome i senzacije.

Dakako, da bismo uopće mogli pristupiti temi manifestiranja s ove druge, energetske strane naše realnosti u najširem smislu – prvo ćemo objasniti što čakre jesu i kako rade. Odnosno, bavit ćemo se pitanjima kao što su:

Pročitaj  Na Rubu Znanosti - Cudesna izljecenja

✓ gdje su čakre i čemu služe
✓ za što je svaka od njih pojedinačno zadužena
✓ što svaku od njih blokira, a što stimulira
✓ kako čakre međusobno surađuju
✓ kako i zašto ih balansirati
✓ kako mi to sve skupa pomaže u životu

Vrhunska tema, neobično zanimljiva, inspirativna na svaki mogući način, a iznad svega – neobično korisna!

VAŽNO: Šalabahter koji ide uz predavanje (PDF) skinite sa

Želite li predavanje učiniti osobnijim, interaktivnijim i zabavnijim, prvo ispunite test otvorenosti vlastitih čakri koji se nalazi na adresi

Srđan Roje, dipl. ing. elektrotehnike, oduvijek je imao samo jednu želju – učiniti svijet boljim kroz dijeljenje znanja.
Pročitaj  Srđan Roje: Majanski kalendar i evolucija svijesti (2/2)
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email