Srđan Roje: Pravi zakon privlačenja (1/2)

Srđan Roje: Pravi zakon privlačenja (1/2)

Čuli ste za zakon privlačenja? Koristite li ga? Radi li vam?

Nemojte nam reći, pogodit ćemo: kada postavite neki jednostavan cilj – radi upravo čudesno. Ali kada su u pitanju velike i bitne životne teme – ne samo da zapinje nego se ponekad čini baš kao da nama u inat radi suprotno od onog što bismo htjeli.

Nemojte okrivljavati zakon privlačenja. On radi besprijekorno, uvijek i za svakog. Problem je samo u tome što je, barem onako kako ga većina ljudi shvaća – nekompletan.

Da upotrijebimo jednostavnu analogiju, zakon privlačenja je kao sjedanje u automobil sa željom da se odvezemo na neko mjesto. Kada se zapitate kako se to automobilsko čudo vozi, većina će vam iskusnih vozača reći: “ovdje se pali, dolje desno ti je gas, a lijevo kočnica”. Ništa pogrešnog u tome.I sve je u redu ako je cesta koja vodi tamo ravna, glatka i bez zavoja, a ručna je kočnica već otpuštena. Ali kada nešto od toga nije (a često nije), kao da smo nemoćni jer – ne razumijemo čemu služi volan i ne znamo spustiti ručnu. Pa stojimo na mjestu ili, još gore, pogodimo prvo stablo.

Pročitaj  Prvi korak, Balans! | Sadhguru

Prava šteta, zapravo, jer zakon privlačenja je strahovito moćan alat koji radi uvijek, radi svima, i radi besprijekorno – ali tek kad van svake sumnje shvatite kako doista radi i… ovdje većina pogriješi… što on to točno privlači i dovlači u naše živote.

Naša ostala predavanja potražite na

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email