Srđan Roje: Razgovori s Višim Ja (2/2)

Srđan Roje: Razgovori s Višim Ja (2/2)

Možda ste već čuli za koncept “Višeg Ja”, ili “Višeg Sepstva”, nematerijalnog dijela našeg Bića koji – barem se tako priča – obitava na višim razinama Kreacije.

Čuli, i s pravom se zapitali: kakva mi korist od toga? Kratak odgovor: ogromna. Naše nam Više Ja stalno, neprestano i kontinuirano šalje konkretne i jasne upute kako da svoje strasti, veselja, želje i ciljeve pretvorimo u realnost. Kada kažemo “konkretne” – upravo to i mislimo. Detaljno i precizno nam šapuće gdje da krenemo a gdje da se zaustavimo, koju knjigu da pročitamo, koji film da pogledamo, s kime da se susretnemo i što da ga upitamo.

Šokirani? Osupnuti? Niste jedini. Većina ljudi ne zna slušati svoje Više Ja i time se odriče svog najsnažnijeg navigacijskog alata za sretan i uspješan život.

Pročitaj  Šta je karma? Kako slomiti karmičku zamku | Sadhguru

A nije teško. Stvarno nije.

Zato u ovom predavanju pričamo: o anatomiji i strukturi Sepstva, načinima za primanje poruka iz viših dijelova vlastite Svijesti, tehnikama drastičnog povećanja broja pozitivnih sinkroniciteta, integraciji našeg Višeg i Nižeg Ja u jedinstvenu, holističku i nepobjedivu cjelinu.

Naučite kako “okrenuti ključ” i “spustiti ručnu kočnicu” najsnažnijem alat za sreću i uspjeh kojeg uopće možete zamisliti. Već ga imate, oduvijek ste ga imali, i zauvijek će biti uz vas – samo ga valja početi koristiti.

Više informacija:

Srđan Roje, dipl. ing. elektrotehnike, oduvijek je imao samo jednu želju – učiniti svijet boljim kroz dijeljenje znanja.
Pročitaj  Na Rubu Znanosti - Indigo i kristalna djeca
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email