Srijeda – Loša komunikacija ali dobra kreativnost

Srijeda – Loša komunikacija ali dobra kreativnostOvaj dan nije dobar za komunikaciju kao niti za ugovore. Merkur je spržen a on vlada komunikacijom i ugovorima i pored toga je Retrogradan što nam svima stvara problem s informacijama bilo pisanim ili onim koje izgovaramo. Ipak, ovo je odličan dan za kreativnost ili za odluke koje se tiču odnosa ili uživanaj donosi dobre rezultate. Ovo je dan u kojem bi bilo poželjno promotriti sve svoje emocije, ali ne samo one u kojima govorimo o ljubavi i sreći. Sve druge akcije biti će podržane a što se tiče virusa veća je panika nego njegova opasnost, moramo pričekati barem mjesec dana kada će Mars biti puno bolji odnosno tijelo će biti sposobnije boriti se.

Pročitaj  Rupert Sheldrake tumači trendove u prirodi utjecajem tzv. morfgenetskih polja ko...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email