Srijeda – Osjećaj oceana

Srijeda – Osjećaj oceanaOvim danom simbolički vlada biće koje živi na dnu oceana, a to bi mogli simbolički povezati sa mantrom koja iz dubine oceana ili mirnoće čiste svijesti prinosi svakim svojim izgovorom u čovjekovu svijest mjehurić mira. To je zapravo ono za čime velika većina ljudi ne traga, a predstavlja bit ili suštinu. Istinu ne možemo spoznati intelektom već jedino spomenutom mirnoćom uma kojim shvaćamo široku lepezu osjećaja u kojima se nalaze ljutnja, posesivnost, tuga, mržnja, sreća, zaljubljenost…
Pošto um nije miran, on ne raspoznaje ove osjećaje i tada nastaju podjele koje dovode do rata, pa i u onom partnerskom smislu. Ovaj dan simbolizira i istraživanje dok je u materijalnom aspektu ovo dan koji donosi otpuštanje starih aspekata i donosi nove poslove.

Pročitaj  Četvrtak- Završite nedovršenoAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email