Srijeda – Promjene su danas moguće

Srijeda – Promjene su danas mogućeOd danas započinje vladavina sazviježđa Ashwini. Radi se o prvom sazviježđu koje nosi novi početak i njome vlada Ketu (vlada uvidima i spiritualnošću). Simbol Ashwini je dvojni konjanik. Konji su simbolički prijevoznici Sunca, a to je podsjetnik da je duša vječno povezana s Jastvom. Inače se Ashvini nalazi u sazviježđu Ovna kojim vlada Mars, pa ovaj dan nosi u sebi i impulzivnost.
Dvojnost ovog sazviježđa je  poznata pod imenom Aswini Kumar, ili blizanci koje jos zovemo i liječnici Bogova, pretpostavljate da je ovo odličan dan i za liječenje i odlazak liječniku ukoliko osjećate tegobe. Čim je u pitanju liječenje onda ovaj dan simbolizira služenje. Ovo je dan koji vlada svim oblicima prijevoza. Također, ovo je dobar dan za nove početke i projekte.
 

Pročitaj  Prvi susret muškarca s AnimomAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email