Srijeda – Samostalnost

Srijeda – SamostalnostDanašnjim danom vlada Purvabhadra ili Purvabhadrapda to je 25. sazviježđe u vedskoj astrologiji. Na noćnom nebu Purvabhadra se nalazi u zviježđu Pegaza, krilatog konja.
Dvije zvijezde, Markab (Alpha Pegasi) i Scheat (Beta Pegasi) čine Purvabhadrapadu.
Ovaj dan daje blagooslov od vladajućeg planeta Jupitera i predsjedavajućeg božanstva Aja Ekapada – jednonoge zmije. Što znači Raniji povoljan. Ovaj dan daje  ovisnost o sebi i sposobnost žrtvovanja za viši cilj bez pitanja. Ovaj dan daje snove o izgradnji savršenog društva. Purvabhadra daje karizmu i fantastične komunikacijske vještine, koje danas možete koristiti da motivirate i obrazujete ljude.Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

Pročitaj  Praktični primjeri četiri funkcije svijesti u odnosu
O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Retrogradni Merkur u Škorpionu otkriva tajne
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email