Srijeda – Sazviježđe prijateljstva

Srijeda – Sazviježđe prijateljstvaDanašnjim danom vlada sazviježđe Anuradha kojim vlada bog Mitra. Božanski prijatelj i vladalac je Saturn. Ovo je 17. sazviježđe zodijaka, a proteže se od 3 ° -20 “do 16 ° -40 ‘ i nalazi se u znaku Škorpiona. Anuradha sazviježđe daje ravnotežu i čast u odnosu s drugima. Ipak, zbog toga jer je to spoj Mjeseca i Saturna koji vlada ovim sazviježđem, mogli bi izaći mnogi strahovi i distanciranost koju ste imali u odnosu s majkom, a da toga niste svjesni. To se može odraziti u sukobu s šefom ili autoritativnim partnerom. Osjećaje koji vas obuzmu možda ne poznajete, pokušajte vidjeti, kada vas prođu loše emocije i upitati se zašto su vam te emocije važne i zašto ih podržavate. Emocije koje osjećamo su naši stavovi koje ako mijenjamo omogućujemo sebi nove perspektive.

Pročitaj  Ne dopusti da ti drugi govore što je sreća, jer život ne mora postati plan BAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email