Srijeda- Škorpionska igra

Srijeda- Škorpionska igraOvaj dan donosi Škorpionova pravila, a ona su usmjerena na kontrolu, moć i vladanje, poput Nietzscheove misli da je država najhladnija od svih hladnih nemani. I hladno laže: i ova laž gmiže iz njenih usta: -Ja, država, ja sam narod.  Dakle, ovaj dan donosi sve ono što je ispod svijesti i što se krije u svakoj našoj misli koju ne vidimo cijelu. Kako bi Adler rekao: Iza svake dobrote skriva se želja za moći.
Mi smo polaritetna bića, ali isto tako ako težimo jednom polu tj. moći, zaboravljamo da je ljubav jedina prava moć. Snaga velikih karaktera je upravo to da ne biraju, nego su potpuno po svom biću to što hoće i što vrše, kaže Hegel. Snaga leži u tome da možete prebivati i voljeti sebe u samoći i tada vam ne trebaju pohvale i šaputanje drugoga.

Pročitaj  Utorak- Sazviježđe pameti, izravnosti i poslaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email