Srijeda – Suza za neostvarenim željama

Srijeda – Suza za neostvarenim željama


Srijeda – Suza za neostvarenim željama

Kada smo kao ljudi dobili snagu i intelekt, postali smo kao civilizacija nezahvalni. Čovjek je htio biti Bog. Poput priče sa zlatnom ribicom, obilježje ovog dana jest da ono što imamo ne znamo cijeniti. Znanstvena istraživanja su pokazala da se ljudima na položaju potpuno promjeni kemija mozga, toliko su opijeni spomenutom dobivenom moći da zaboravljaju da je to samo inflacija ega koja se brzo ispuše. Ne govorimo da je uspjeh loš, ali uspjeh dolazi svakom tko radi na sebi jer integrira neosviještene dijelove svojeg bića. Tako čovjek dolazi do trajnog užitka. Budimo ljudi, poštujmo sebe i uživajmo u bogatstvu kojim smo okruženi. Ako ga ne vidimo onda ovaj dan ima odgovore, a to je da težite moći i svojim slijepim nagonima. Problem je jedino što se ovaj dan zove suza, ali to je suza za neostvarenim željama.

Pročitaj  Napeto čekam rezultate testova moje biološke starosti metodom GlikanAgea! Da vid...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Ponedjeljak – Strast, umjetnost i promjena
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email