Srijeda – Zrelost u odnosima

Srijeda – Zrelost u odnosima


Srijeda – Zrelost u odnosima

Uttara Phalguni sazviježđe vlada današnjim danom. Uttara sazviježđe postoji u paru zajedno sa svojim kolegom Purva Phalguni i zajedno imaju simbol kreveta ili odmaranja. U svojim općim karakteristikama današnji dan daje motivaciju za traženje istine kroz znanje i djelovanje. Također teži prosperitetu putem bračne zajednice, a to je jedna od vodećih atributa ovog dana. Današnji dan teži i oslobođenju od ropstva svjetovnog postojanja. Važno je napomenuti da su sličan par Uttara Phalguni i Purva Phalguni, te dijele neke zajedničke karakteristike. Ipak, današnji dan daje zrelije osjećaje i predstavlja puno dublji pristup stvarnosti, te se smatra jednim od najboljih sazviježđa. Pokušajte danas kroz emocije vidjeti pozitivnost ovog sazviježđa.

Pročitaj  Djelovanjem ciljanih poruka na duboke slojeve mozga možda su objašnjiva tzv. Čuda koja znanost još ne prihvaća

Narudžba knjige: nikola@vedski-jyotish.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Gdje griješi redovnik, a gdje partneri?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email