ŠTA JE TAČNO NAD-DUŠA (OVERSOUL)? Šta je tačno Nad-duša (Oversoul)? Nad-duša…

ŠTA JE TAČNO NAD-DUŠA (OVERSOUL)?

Šta je tačno Nad-duša (Oversoul)?

Nad-duša (Oversoul) je mesto sa koga ste potekli. Kao analogiju, mislite o Božjem Umu (God-Mind) kao o svom dedi/babi. Iz Božjeg Uma su potekli manji delovi energije koji se nazivaju Nad-duše. Mislite o Nad-duši kao o svojoj majci/ocu.

Kako Nad-duša izgleda?
Svaka Nad-duša je energetska masa inteligencije. Za svrhe vizualizacije, možete misliti o njoj kao o suncu na svetlom danu.

Koje funkcije izvržava Nad-duša?

Vaša Nad-duša obezbeđuje posrednu vezu između Božjeg Uma, ekstremno široke energije, i vas, malog dela te široke energije. Vaša Nad-duša je tip tampon-zone između vas i Božjeg Uma. Na primer, ne biste mogli da uključite svoj kuhinjski toster direktno u električni generator. Snažna voltaža iz električnog generatora bi bila prejaka i spržila bi toster. Sva vaša iskustva potiču iz vaše Nad-duše . Vaša Nad-duša šalje vaša iskustva bacajući mrežu energije. Vi vučete mrežu energije u sebe dok se iskustva dešavaju. Onda, možete izabrati da se držite energije i da nastavite da ponavljate isto iskustvo, ili možete svesno izabrati da vratite energiju Nad-duši, da bi energija mogla da se pročisti i preradi u nova i drugačija iskustva.

Kako da kontaktiram svoju Nad-dušu?
Vaša Nad-duša je stalna. Uvek ste povezani bez obzira gde ste ili koju formu uzimate. Uvek ste povezani bez obzira da li ste vi toga svesni ili ne. Vaša Nad-duša vas prepoznaje po vašoj frekvenciji – vibraciji koja je za vas jedinstvena.

Kako da razvijem svest o mojoj povezanosti? Prvo, vizualizujte čist, elastični kanal koji vas povezuje od vrha glave do vaše Nad-duše. Koristeći svoj dah kao alatku, izdahnite kroz vrh glave, kroz kanal, sve do vaše Nad-duše. Udahnite nazad kroz kanal. Ponovo izdahnite i udahnite kroz kanal. Ako vidite ili osetite bilo kakve mračne nagomilane odlomke, koristite svoj dah kao četku za čišćenje da ovo odstranite. Dok pomerate dah gore-dole, prebacite tamne odlomke kroz kanal svojoj Nad-duši. Vaša Nad-duša uvek ostaje čista.

Kako da znam kada da napravim kontakt?
Sa svojim rukama osetite prostor koji se nalazi iznad vaše glave. To je prostor koji sadrži vaše misli. Morate koristiti svoj dah, ili svest, da pogurate pored svojih sopstvenih misli i stignete u prostor koji sadrži vašu Nad-dušu. U početku, može biti teško da osetite da se bilo šta dešava. Vaša komunikacija može biti toliko fina da nećete moći da je razaznate od svojih misli i osećanja. Zbog toga je važno da se probijete iznad prostora koji sadrži vaše misli. Što više koristite kanal, sve više opažate komunikaciju koja kroz njega teče.

Kako će moja Nad-duša komunicirati samnom?
Naučićete jezik svoje Nad-duše, koji je jezik osećanja. Naučićete da znate znanjem. Shvatićete koliko već znate, a onda ćete graditi na tom znanju. Jednom kada naučite jezik vaše Nad-duše, pitajte svoju Nad-dušu da kominicira sa svim drugim stvarima za vas, a onda da vam prenese te informacije. Vaš posao će postati mnogo lakši, jer će vam umesto da učite jezik svakoga i svačega, biti dovoljan samo ovaj jedan, prost jezik.

Pročitaj  Dok čekamo ... Ne znam zašto ali zadnjih par dana mi stalno odzvanjaju one Bash...

Da li će ovo promeniti moj uopšteni pogled na život?
Pomeranje vaše energije dore-dole, umesto tamo-vamo, znači da gledate na život odozgo umesto horizontalno kroz vaše nagomilane vibracione utiske koji postoje u vašem polju aure. Ovo vam dozvoljava da funkcionišete kao objektivan posmatrač. Ovo vam za uzvrat dozvoljava da sakupljate manje subjektivne, a više tačne informacije.

Da li i dalje imam slobodnu volju?
Vi učite da poravnavate svoju volju sa voljom vaše Nad-duše (Oversoula) i Božjeg Uma (God-Minda). Počinjete da funkcionišete kao dimnjak energije. Vi ste na dnu, konstantno punjeni od strane Nad-duše i Božjeg Uma. Vi ovu energiju vraćate nazad Nad-duši, radije nego da je zadržavate. I dalje ćete moći da radite šta želite, ali ćete otkriti da život teče mnogo lakše ako slušate svoju Nad-dušu.

Mogu li započeti kao početnik?
Vi ste već povezani. Jednostavno postanite svesni da ste već povezani. "Početnik" je reč koja je napravljena da zakomplikuje nešto što je prosto. Samo to uradite! Oslobodite se potrebe da komplikujete.

Mogu li i dalje imati duhovne lidere i pomagače?
Pitajte svoju Nad-dušu (Oversoul) da vam objasni ko i šta su "duhovni lideri i pomagači". Oni mogu biti ili ne, zakoniti i/ili korisni. Oni mogu samo biti proizvod vaše umne šeme. Samo vaša Nad-duša zna sigurno. Idite do najvišeg izvora koji vam je dostupan, i onda gledajući na dole, sakupite svoja pojašnjenja.

Da li mogu i dalje da koristim kristale i kamenje?
Možete da radite šta god želite. Pitajte Nad-dušu za objašnjenje. Neka kontaktira Nad-duše kristala i kamenja, i neka vam vrati tu informaciju. Saznajte svoju informaciju.

Da li mogu da pristupim informacijama o drugim životima?
Apsolutno. Ali, ponovo, trošite svoje izvore mudro. Radite to samo ako to služi svrsi. Radoznalost je izraz ega. Koga je briga ako ste Kraljica Elizabeta u drugim životnim linijama ako to ne služi svrsi? I, ako je tako, kako to direktno utiče na vaša životna iskustva sada?

Da li mogu da kontaktiram druge dimenzije, vrste, i/ili šak i preminule kroz moju Nad-dušu?

Apsolutno. Ali, još jednom, trošite svoje izvore mudro. Možete biti odvedeni na horizontalnu poteru na bilo kom nivou koji dostignete. Fokusirajte vašu umnu šemu na vertikalni rast. Idite što dublje i brže možete u vaš izvor. Šta god da odlučite da istražujete, radite to svesno. Oslobodite svoju potrebu za igranjem igara i zabavom. Dostignite svoje ciljeve. Vreme je od značaja.

Pročitaj  Vi niste jedna kap u oceanu već ocean u jednoj kapi

Da li ima drugih ljudi u mojoj Nad-duši ?
Ima mnogo duša ličnosti koje osećaju Božji Um kroz vašu Nad-dušu, neke su u ovoj dimenziji, neke nisu. Svaka individua je važna za svoju Naddušu. Svaka individua se sastoji od jedinstvenih iskustava koja doprinose celini.
Kao analogiju, mislite o ćelijama i organima u vašem telu. Svaka ćelija i organ imaju određenu ulogu i funkciju. Vaše srce doprinosi nečemu što vaša jetra ne ispunjava, i obrnuto. Vašem telu nisu potrebna dva srca ili dve jetre. Na isti način, svaka individua koja pripada istoj Nad-duši doprinosi njenim jedinstvenim iskustvima u njenom istraživanju Božjeg Uma.

Kako da prepoznam druge ljude u mojoj Nad-duši ?
Prvo, njih osećate kao da su deo vas. Ovaj osećaj je nešto što ne morate da preispitujete ili da u njega sumnjate. To je kao da nađete ruku ili nogu – ne morate da se pitate da li je vaša ili ne. Drugo, oni neće biti "baš kao vi" zato što jedna Nad-duša neće nikada imati dve duše ličnosti koje prolaze kroz ista iskustva. Svaka duša ličnosti će biti komplementarna drugoj, ali neće duplirati drugu.

Da li životinje imaju Nad-dušu?
Sve ima Nad-dušu zbog efektivnije komunikacije sa Božjim Umom. Ponekad se one nazivaju "grupni um". Ima mnogo Nad-duša unutar mineralnog carstva, biljnog carstva, životinjskog carstva, i u okviru svake vrste. Ovo formira efikasnu hijerarhiju komunikacije sve do Božjeg Uma.

Gde mogu naći više detaljnijih informacija o komunikaciji sa Nad-dušom?

Najbolje mesto je unutar vas samih .
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email