ŠTA, USTVARI, DOLAZI 21. DECEMBRA 2020… Tekst sam preuzela sa fb grupe Pleme…

ŠTA, USTVARI, DOLAZI 21. DECEMBRA 2020…
Tekst sam preuzela sa fb grupe Pleme galaktičke federacije i pruža jedno od mogućih tumačenja onog što brojni izvori najavljuju da dolazi 21. 12. 2020. godine. Naravno, ostavljam vašem rasuđivanju i sposobnosti prepoznavanja istine da proizvedu zaključke koji su validni za vas.
Piše: Dragan Janković

Svi nama danas poznati sistemi upravo prolaze kroz velike promene jer se Zemlja stalno bombarduje jakim kosmičkim zracima koji potiču iz jezgra galaksije. Jezgro galaksije, poznato kao centralno Sunce po drevnom, (nazvano Hunab Ku od Maja), nalazi se u centru galaksije Mlečni putu, u sazviježđu Strelca. Moćna crna rupa, kako je nazvana našim jezikom, nedavno je aktivirana i ima cikličnu masovnu aktivnost zbog koje celi svemir vibrira sve više i više.
Eksplozija ovih kosmičkih zračenja visoke frekvence koji stižu i na Zemlju menja i visinu Šumannove frekvence od 40 pa do preko 100 herca i uzrokuje promijenjeno stanje ljudske svijesti, što je već očigledno na dešavanjima čiji smo svi svedoci.

Tačna donja granica pete dimenzije počinje sa 40 herca, a gornja granica završava na 100 herca i dosad smo imali upravo takve oscilacije. Ove oscilacije su za sada povremene i zadržavaju se u nekom kraćem intervalu. Da se razumemo dimenzija nije fizičko mesto nego stanje svesti koje se manifestuje kao shvaćena stvarnost, a mnogi je tako i shvataju. Ova nova superiorna dimenzija realnosti koja se manifestuje na ovom svetu upravo u sadašnjim trenucima i to povremeno, u stvari je ono što se zove novom Zemljom i novim nebesima. To je zlatno doba koje se očekuje milionima godina, a to je nova era svetlosti za čovječanstvo, era VODOLIJE, vreme ogromnog napretka čovečanstva.
Centralno sunce je skriveno sunce, unutrašnje sunce, izvor svih bića, i to je suprotna sila Zemljinog Sunca.
Kosmička vrata će se otvoriti 21. decembra 2020 godine ( ovo je približan vremenski okvir da se razumemo, jer mora što veći broj duša biti svestan događanja koji nam se upravo dešavaju pred očima) dok je Peto Sunce i najveći kalendar dugog računa Maja završen pre osam godina, 21. decembra 2012 godine. Ovo odgovara i Hindu kalendaru lemurijskog porekla. Grubo rečeno Kosmička vrata će se otvoriti tog dana i najmoćniji, nezaustavljivi protok u istoriji svetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete. Da se razumemo, ovaj porođaj neće biti baš za sve lak jer svaki porođaj prate i problemi koje čovečanstvo upravo ima u svetskoj medijskoj pandemiji I to s razlogom. U Lemurijskim rukopisima piše da je Centralno sunce jedini izvor svih natprirodnih veština, kao i izvor celog života, svih materija i svih evolucija u ovom svemiru. Ruski naučnici su pokazali da zrak gama svetlosti može promeniti DNK živog bića, i može pretvoriti embrion vrste u potpuno drugačiju vrstu u roku od 48 sata. Slično tome, ova svetlost aktivira onaj dio DNK koji zovemo ′′ smeće DNK′′ kako bi obnovila 12 plus jedan originalni lanac DNK naše vrste. Što je više DNK lanaca aktivno, to je veći nivo svesti ljudskog bića.
Znamo šta dolazi…sećaćemo se naše prošlosti i videti budućnost u sebi. Znamo šta dolazi po onome što kažu mnoge kosmičke civilizacije. Sve je napisano jasno i dato na znanje kao znakovi na putu za one koji imaju oči da ih vide.
Nebeski događaji su čitljivi, mjerljivi i predvidljivi, a ono što se dešava iznad odražava se ispod. Kretanje zvezda je Božiji jezik. Nebeska poravnanja direktno utiču na ljudsku evoluciju i planetu Zemlju.
Što je veći nebeski događaj, veći fizički i svesniji uticaj će imati na čovečanstvo i na percepciju njihovih iskustava.
Ova sjajna solarna promena će se desiti pre kraja ove 2020 godine, doći će do ogromne erupcije bele, zasljepljujuće, magnetne petodimenzionalne svetlosti izbačene iz galaktičkog jezgra. To galaktičko jezgro će se videti kao drugo sunce na nebu. Energija oslobođena iz ove emisije Centralnog Sunca proširiće naš opseg razumijevanja i aktiviraće masivni događaj buđenja planetarne svesti.
Svjetlo ove kosmičke eksplozije će biti toliko moćno da će osvetliti nebesa Zemlje za hiljadu godina. Proročki milenijum svetlosti najavljuju sve duhovne tradicije čovečanstva.
Ova nova era čovečanstva donosi realizaciju našeg pravog božanskog Ja. Ostvarićemo stanje duhovnog savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće. Mnogo puta smo dolazili ovde na planetu Zemlju da se pripremimo za ovaj trenutak, zadržali smo nadu, uz velike nevolje, a sada naša povratna karta za dom dolazi u naš pravi dom slave i sreće.
Da ne bude zabune, ovaj termin nije precizan I u mnogome zavisi od broja probuđenih duša jer nijedan naredni proces ne može nastupiti pre završetka predhodnog. Poenta je da nas bude što više jer trenutno je na planeti preko 8 milijardi duša koje su upravo sada ovde po sopstvenoj želji i iz razloga koje smo dosad naveli. Ako i dođe do nekih promena baš ovog datuma, značiće da nas ima mnogo, dovoljno, da otpočne sledeći proces koji smo ovde opisali.

Pročitaj  COREY GOODE O PREDSTOJEĆIM KOSMIČKIM DOGAĐAJIMA I ZAŠTO JE TOLIKO VAŽAN RAD NA S...
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Netherlands arrests alleged drug kingpin Tse Chi Lop, dubbed Asia’s ‘El-Chapo’
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email