Što nas očekuje u sljedećem razdoblju?

Što nas očekuje u sljedećem razdoblju?Kako ste mogli primjetiti od kada je Merkur Retrogradan i pritisnut između malefika, komunikacija, odnosi i sve što šaljete može donijeti probleme. Taj aspekt može pojačati i Venera u odnosima koja je pritisnuta između malefika i Retrogradna je. Ona donosi probleme u prometu i emocionalne teške situacije u odnosima, manifestiraju se neriješeni konflikti, očekivanja koja ste imali u odnosu.
Skupljanje nezadovoljstva koja dolaze zbog neosvještenih i nerealiziranih želja donosi napetosti koje se lako manifestiraju u ovim konstelacijama. Konstelacije manifestiraju samo sukob koji je već bio u samoj osobi, one pomažu da se realizira.
Ožujak donosi jake pritiske i promjene, opasnost od sukoba će se povećati i nadamo se da neće doći do nekog rata kada se spoje Saturn i Mars. S druge strane, elementarne nepogode mogu biti jače u tom razdoblju. Također, premještanje Rahua tijekom  ožujka u znak Ovna isto tako može donijeti nemirno stanje jer kod jačih pomaka karmičkih planeta mijenja se težište problema, odnosno kako sam i najavio, teme o pandemiji bit će sve manje. Naime, Saturn mijenja svoj znak u svibnju i on nam već sada govori da situacija ide u drugom smjeru, a to znači da pitanje slobode ili Vodenjeka dolazi u prvi plan. Sve više ćemo se susretati s posljedicama krize koja je donijela inflaciju te zaoštrila neriješene konflikte Zapada i Kine, te Rusije i Zapada. Svaka neravnoteža tržišta može biti loša za građane koji su u gradovima ovisni  o svim gibanjima na tržištu. Države, te političari kao egotripovi plaćeni da surađuju kako bi došli u prvi plan, stvaraju neravnoteže i na taj način šalju poruku koliko su bitni dok samo gospodarstvo pronalazi sve bolja riješenja za mnoge ljudske probleme.
Veliki je raskorak između novog i starog svijeta koji se zaoštrio i morat ćemo u ovom vremenu živjeti s čišćenjem od ljudske gluposti koja je prevršila svaku mjeru.
Nikola Žuvela

Pročitaj  Od fizičke do sveprisutne ljubaviAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Nezapamćeni fenomen Mirin Daja potiče na razmišljanje da geni mogu skrivati tajn...
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email