Što želite sebi u novoj zodijačkoj godini?


Prvi dan proljeća i vladavina Ovna, 20. ožujka vrlo su snažni energetski pokazatelji novog početka. S Ovnom započinje i nova zodijačka godina. Vrijeme je za nove inicijative, odluke i aktivnosti.

Dolazi do buđenja nove energije, hrabrosti i odlučnosti. Aktivira se pionirski duh, inspiracija i motivacija. Vrijeme je za nešto sasvim novo, a da bi to bilo moguće zatvorite stara poglavlja koja više ne služe svrsi.

Početak nove zodijačke godine obilježen je bliskim kontaktom Sunca na početnom stupnju Ovna i Venere na 28 stupnju Riba. Ovo je priča o ljubavi, odnosima, o osvještavanju osjećaja osobne vrijednosti.

Ovan nas pomiče prema naprijed, želimo krenuti u novu avanturu, dok Venera u romantičnim Ribama još uvijek pogledava unatrag, nastoji bolje shvatiti prošlost, otpustiti nezdravo i loše.

Postavite novi cilj.

Pokrenite se prema naprijed.

Pomaknite se sa starih mjesta koja su potrošena i ugašena.

Osnaživanje sebe ide usporedo s jakim unutarnjim procesima i intuitivnim uvidima koji nam pomažu da presložimo sami sebe i shvatimo da zaslužujemo više i bolje za sebe.

Pročitaj  Prihvaćanje Sjene

U našem se životu može pojaviti neka značajna osoba, možda je posrijedi novi partner, prijatelj, netko tko će nam pomoći da shvatimo što je za nas ljubav i koliko vrijedimo.

Mars je u Blizancima u pozitivnom aspektu sa Saturnom koji nam daju disciplinu, ustrajnost i sposobnost promišljenog i planskog djelovanja. Saturn obuzdava nestrpljivost i površnost Marsa u Blizancima i kao da nas pita – koji ti je cilj, kako ćeš ga ostvariti, zašto želiš baš to?

I još jedan značajan aspekt obilježava novu zodijačku godinu. Izgledno je da ćemo u narednih godinu dana srušiti neke dotrajale strukture u svom životu. Kao da ćemo doći do nekog ruba i shvatiti – gle ovo ne ide, ne funkcionira, moram unutar toga nešto promijeniti. Ukoliko promjena neće biti moguća, napuštamo to mjesto, odlazimo s postojećeg posla, iz lošeg odnosa, o čemu god da je riječ.

Koja je vaša odluka?

Što želite ostvariti?

Vir link

Pročitaj  Stručnjaci tvrde da je depresija bolest koja je u većem porastu od bilo kojeg dr...
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email