Subota – Dan kada je dobro započeti nove korake

Subota – Dan kada je dobro započeti nove korake


Subota – Dan kada je dobro započeti nove korake

Današni dan je dobar za nove početke, ali je i impulzivan zbog Marsa, pa se ne svađajteSazviježđe Ashwini je prvo sazviježđe. Ashwini se predstavlja kao dvojni konjanik. Konji su simbolički prijevoznici Sunca, a to je podsjetnik na duši njihove vječne povezanosti.
Dvojnost je ovog sazviježđa poznata kao Aswini Kumar, blizanci koje nazivaju i liječnici Bogova, pa je ovo odličan dan i za liječenje. Čim je u pitanju liječenje onda ovaj dan simbolizira služenje.  Također, dobar je za nove početke i projekte. Ipak, treba imati na umu, kako kaže kineska poslovica: Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće.
Narudžbe knjiga, cijena 90kuna: nikola@vedski-jyotish.net

Pročitaj  Srijeda – Oprostom do slobodeAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email