Subota- Jasnoća kroz rad

Subota- Jasnoća kroz radOvaj dan daje karakteristike oštroumnosti, lukavosti, planiranja, ali i mogućnosti varanja. Dakle, kada sklapate danas neki dogovor, provjerite koliko je istinit. Pored navedenih karakteristika, ovaj dan je dobar za sve one radnje koje radite s rukama, jesu li to one koje se tiču umjetnosti ili one u kojima je potrebno upotrijebiti snagu ruku. Ovo je i poslovni dan odnosno jako je dobar za posao kao i za one koji ga traže. Vanjske karakteristike pokazuju samo odraz unutrašnjeg procesa. Naše tijelo, ruke, hodanje bilo što da radimo, manifestira se u tijelu. Tijelo manifestira ono što nosimo iznutra, pa tako i probleme s poslom već nosimo kao shvaćanja u svom tijelu.

Pročitaj  Upoznati Sjenu i napredovati u duhovnosti

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net. Kupnjom knjige pomažete rad ovog portala.Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email