Subota  – Obitelj i ljubav

Subota – Obitelj i ljubavOvo je dan koji daje veliki naglasak na obitelji. U Indiji obitelj je Jastvo ili atman, tj. sam Bog. Dakle, u obitelji doživljavamo suprotnosti dobra i zla, ono dobro i ono loše, a upravo ono loše nam služi da dobijemo sliku atmana. Zato je obitelj  u prošlosti bila tako čvrsta, a danas propada pri prvom vjetru koji zapuše jer njegujemo kult ega kao Sveti Gral. Pošto ljidi ne vide unutarnjoj Jastvo obitelj nema nikakvu vrijednost. Obitelj nosi projekcije atmana podijeljene na Animus ili oca, Animu ili majku kao i Sjenu i arhetip djeteta. Malo ljudi razumije ovaj značaj a kad nema tog značaja nema ni humanosti, čovjek postaje životinja.

Pročitaj  Nezapamćeni fenomen Mirin Daja potiče na razmišljanje da geni mogu skrivati tajn...Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email