Subota – Pripazite sa željama

Subota – Pripazite sa željama

Vladalac današnjeg dana je Ardra.  Ona se nalazi u znaku Blizanaca i njen vladalac je Rahu. To je kombinacija Mercury + Rahu. To se može smatrati kombinacijom intelektualnih osjećaja sa strastvenim razmišljanjima. Božanstvo sazviježđa je ‘Rudra’, Bog uništenja, oluja, a Ardra znači suza. Rahu je oduševljen željom i materijalizmom, što uzrokuje probleme u svim našim odnosima kako s partnerom tako i sa svijetom. Ako se ne možete odvojiti od želja, bilo bi dobro vidjeti da li su vaše želje nešto što je nametnuto od drugih ili su one baš došle od vas.

Puno toga bi u životu odgovorili sebi ako znate odgovor na to PITANJE. Mnoge želje potiču od zahtjeva okoline i roditelja, najmanje je vaših želja.

Pročitaj  Da bismo postali najbolja verzija sebe, najprije moraju umrijeti sve naše prethodne verzije

Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email