Subota – Vlastiti put

Subota – Vlastiti put Ovaj dan može izazivati sukobe jer pojačava želje, a kada ih ne ostvarujete postajete ljuti.  Zato izbjegavajte  rasprave, jer vaš potencijal da obranite svoju slijepu vjeru samo je pokazatelj da posjedujete određeni fanatizam koji tolerirate u sebi, dok u drugom želite ugušiti njegovo mišljenje. Također, ovaj dan govori da je najbolje krenuti svojim putem kojim nitko nije hodao, a oni koji se toga boje, slijedit će putove koji su sami po sebi infantilni i idu za time da se iz straha okreću dominaciji nad drugima. Pošto ovaj dan nameće potpunu slobodu, ne procjenjujte druge prema onome što čine već po onome što svi jesmo kao ljudi. Otvorenost je jedini spas.

Pročitaj  Slika koja je oduševila Hrvatsku: Bad Blue Boysi spašavaju inkubatore iz rodilištaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email