Svi oni koji još nisu odradili meditaciju na današnji portal 11:11 mogu to učini…

Svi oni koji još nisu odradili meditaciju na današnji portal 11:11 mogu to učiniti u večernjim satima. Evo kratkih uputa za one koji to još nisu radili:
Danas se probajte što više povezati sa svojim Višim Ja i dopustiti da vas ono vodi kroz proces meditacije.Duboka povezanost sa vlastitim Višim Sopstvom dolazi do izražaja na ovakve datume i događaje kao što je npr. otvaranje portala. Najsvetiji Izvor iz kog smo svi potekli danas nam je još malo "bliži", drugačije rečeno, lakše dostupan, i zato treba tu priliku iskoristiti. Ako tokom meditacije možda budete vidjeli zlatno svjetlo koje kupa vašu auru znat ćete, (ali i osjetit ćete sigurno), da ste ostvarili kontakt sa energijom Izvora. Ova energija se spušta pojačano na planetu i nas same i ovi portali (kada su nam te energije lako dostupne) upravo služe da se probamo povezati što više sa energijom Izvora/Svega-Što-jeste. Kako započeti meditaciju i povezivanje sa energijom Portala?
Kad obavite uobičajeni "uvod" – disanje, smirivanje, relaksacija i dovedete svoj um i mozak u opušteno stanje, tada izrazite namjeru da se preko svog Višeg Ja, zatim svog Ja Jesam Prisustva i vaših vodiča povežete sa energijom Portala. Prije toga, zatražite od svojih vodiča da budete savršeno vođeni i savršeno zaštićeni dok ulazite u ogroman stub Svjetlosti koji dolazi iz Centralnog galaktičkog Sunca, na Zemlju. Zatim, pustite da energija teče kroz vas, ne vezujući se ni za kakvu sliku ili osjećaj koji dobijete tokom meditacije. Pustite da sve samo teče…
Kad se meditacija završi, sve što ste osjetili ili vidjeli, možete proanalizirati i iz toga dobiti korisne podatke kojim putem nastaviti raditi na povišenju vlastite vibracije

Pročitaj  Shivabalayogi - čovjek koji je razgovarao s bogom
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  KAKO KOLEKTIVNO NESVJESNO UTIČE NA NAS U vremenu u kom živimo, kolektivni oblak...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email