Tajna života

Tajna života

Često sam govorio ljudima da svi njihovi snovi, bogatstvo, slava – nisu ono gdje će pronaći osjećaj potpunosti.

Mogu iz vlastitog iskustva reći: utjecaj koji ljudi imaju jedni na druge međusobno – najvrjednija je valuta koja postoji. Zato jer sve što stvorite u životu će se raspasti ili propasti, i jedino što će ostati od Tebe – je ono što je bilo u Tvom srcu.

Mi nismo avatari koje stvaramo, nismo niti slike na filmskom platnu, mi smo Svjetlo koje sjaji; sve ostalo je samo zadimljeno ogledalo koje odvraća pažnju, ali nije nesavladivo.

Naše oči nisu samo sredstvo kojima gledamo svijet, ona su ujedno projektori koja pokreću drugu priču iza one koju vidimo, koja je ispred nas cijelo vrijeme. Strah je uglavnom redatelj priče Života koju neprestano igramo, na različite načine i kroz različita vremena. Vi odlučujete koliko taj strah utječe na Život: možete provesti cijeli život zamišljajući duhove, brinući se oko budućnosti, ali jedino što će uvijek biti i postojati – je ono što se događa Ovdje.

Pročitaj  SVOJSTVA 3. I 4. DENZITETA (GUSTOĆE) TREĆA GUSTOĆA: RAZDVOJENOST Prvo ćemo gov...

Odluke koje donosimo svakog trenutka, mogu biti utemeljene ili u Ljubavi ili u strahu. Toliko mnogo nas odabire put straha prerušenog u praktično ruho, jer se ono što doista želimo čini gotovo nemoguće ili nedostižno i smiješno za očekivati, pa prema tome se ne usuđujemo zatražiti Svemir za to što želimo.

 

Život se ne događa Vama, već se događa zbog Vas. Iz osobnog iskustva mogu reći, radi se o tome da Svemiru kažete što želite, radite prema tome i otpustite razmišljanje o načinu na koji će to doći.

Zašto ne dati priliku vjerovati? Ne govorim o religiji, već vjerovanju; ne nadanju, već vjerovanju. Ne vjerujem u nadu – ona je prosjak koji moli, ona hoda kroz vatru, ali vjera preskače preko vatre.

Vi ste spremni i sposobni učiniti predivne stvari u ovom životu i na ovom planetu. Nakon što danas prođete kroz vrata ulazeći u svijet, imat ćete jedino dva izbora: Ljubav ili strah. Izaberite ljubav i ne dopustite strahu da stane na put Vašem zaigranom srcu.

(Jim Carrey)

Pročitaj  SHAUMBRA SIMPTOMI - DRUGI NASTAVAK USAMLJENOST I ČEŽNJA ZA DOMOM Evo i trećeg...
  • Objave
Čast mi je dijeliti svoje misli s Vama, i ukoliko sam pomogao da osvijestite dijelove sebe koje ste prizaboravili zbog utjecaja vanjskih podražaja, to je na obostranu radost.
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email