TEKST O LJUBAVI - Mirjana Petković

TEKST O LJUBAVI – Mirjana Petković


Zadnjih dana sve poziva na ljubav, i smišljamo kako provesti taj veliki dan Valentinova i razveseliti svog odabranika i na koji način mu pokazati ljubav. A zbog ljubavi spremni smo skidati zvijezde s neba, obećavati nemoguće, otići na kraj svijeta, a to sve ne mora značiti da nekog uistinu volimo, jer ljubav je jedno posebno i uzvišeno stanje koje nas povezuje s drugom osobom.

Ljubav nas pokreće, daje smisao životu, i kada je nemamo osjećamo se prazno i nepotpuno, no taj osjećaj praznine ostat će i u najboljim vezama, ako tu ljubav prvo ne naučimo dati sebi, a onda tek osobama oko nas. Uvijek postoji neki redoslijed, prvo spoznati i razumjeti što je to što želimo, imenovati svoje potrebe, izraziti i shvatiti što je to što nas čini sretnima i kakav je to osjećaj. Da bismo pronašli ljubav kakvu želimo, prvo ju trebamo potražiti u sebi. Proces emocionalnog i duhovnog rasta i sazrijevanja zahtijeva ulaganje i trud, volju za rad i najviše od svega strpljenje.

Pročitaj  Merkur/Jupiter – bogatstvo prilika i pozitivnih misliVir

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email