TEKST O LJUBAVI - Mirjana Petković

TEKST O LJUBAVI – Mirjana Petković


Zadnjih dana sve poziva na ljubav, i smišljamo kako provesti taj veliki dan Valentinova i razveseliti svog odabranika i na koji način mu pokazati ljubav. A zbog ljubavi spremni smo skidati zvijezde s neba, obećavati nemoguće, otići na kraj svijeta, a to sve ne mora značiti da nekog uistinu volimo, jer ljubav je jedno posebno i uzvišeno stanje koje nas povezuje s drugom osobom.

Ljubav nas pokreće, daje smisao životu, i kada je nemamo osjećamo se prazno i nepotpuno, no taj osjećaj praznine ostat će i u najboljim vezama, ako tu ljubav prvo ne naučimo dati sebi, a onda tek osobama oko nas. Uvijek postoji neki redoslijed, prvo spoznati i razumjeti što je to što želimo, imenovati svoje potrebe, izraziti i shvatiti što je to što nas čini sretnima i kakav je to osjećaj. Da bismo pronašli ljubav kakvu želimo, prvo ju trebamo potražiti u sebi. Proces emocionalnog i duhovnog rasta i sazrijevanja zahtijeva ulaganje i trud, volju za rad i najviše od svega strpljenje.

Pročitaj  Tantra kao najmlađi put indijske duhovnostiVir

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email