TERRA GALACTICA ( Ep.1 ) | Portal spiritual


"TERRA GALACTICA" – BITKE ZA ZEMLJU, SUNČEV SISTEM I POBJEDU NAD ZLOM

Dragi posjetioci Utočišta, sutra će se na youtube kanalu "Myth Seven" pojaviti na našem jeziku ,konačno, nastavak "Konflikta u svemiru", pod nazivom TERRA GALACTICA. Pošto je izvor ovih informacija sa rumunskog govornog područja, bilo je teškoća u pronalaženju prevoda.
Vlasnik youtube kanala Myth Seven našao je prevod i večeras ga postavlja. Čim to uradi, plasirat ćemo ga ovdje na Utočište, a vas sve molim, pošto je čovjek imao dosta problema zbog politike youtube-a da objavi neke od najinteresantnijih materijala (naravno, potpuno besplatno), lajkajte mu youtube kanal zbog podrške. U ime istine i u ime svih pregalaca znanih i neznanih kojima je stalo da se istina o planeti Zemlji i kosmičkim događanjima oko nje prenese što široj publici. Ovo je prvi put da vas molim da nekog lajkate. Jer ova osoba to zaista zaslužuje.
Hvala vam unaprijed i sutra, ako sve bude u redu, i ako mu youtube opet ne skine materijal, gledat ćemo nastavak priče o kosmičkim bitkama koje su se vodile u zadnjih nekoliko godina u našem Sunčevom sistemu i šire.
Dok čekamo prevod, evo linka za Terra Galactica na rumunjskom jeziku:

Pročitaj  NA KOJOJ ENERGETSKOJ RAZINI/VIBRACIJI SE NALAZIŠ? Zbog velikog zanimanja novih ...

https://www.youtube.com/watch?v=Z_a_VrTPK2g
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email