Tranzit Kalasarpe yoge donosi proljeće djelomičnog poboljšanja

Tranzit Kalasarpe yoge donosi proljeće djelomičnog poboljšanjaKao i prošle godine, Kalasarpa yoga se ponovno dogodila, a to znači da su sve planete na jednoj strani, između karmičkih čvorova.
Psihološki, ovaj aspekt naglašava introverziju ili okretanje prema unutrašnjosti koja stvara refleksiju u dubinu, što Zapadnom nemirnom umu pada jako teško. Zajedno sa Saturnom, ovo je odlično razdoblje za duhovnost, za meditaciju, osvještavanje unutarnje stvarnosti.
Zaključavanje Europe sada je ponovno aktualno ako astrologiju sagledavamo samo iz materijalnog kuta dok će od kraja drugog mjeseca krenuti agresivna situacija pa će svijet biti nemriniji, a nadamo se da ovaj tranzit neće izazivati elementarne nepogode.
Jako je neugodna ova kombinacija Rahu – Saturn – Mars, srećom nije direktni aspekt pa će biti ublažena. Mars se odmiče od Rahua 27.3. završava i Kalasarpa yoga i situacija se polako smiruje, ali tranzit Jupitera u Jarcu 1.4.2021. godine pogoršat će stvari jer je u sandiju i biti će potpuno slab, ali će se poboljšati od 12. 4. kada Jupiter postaje jači pa će jedan manji opravak biti od tog razdoblja. Sada su i mali pomaci za ljude dobri pogotovo za one koji su ektrovetirani i teško podnose prisilnu introverziju koja je blagodat za unutaršnji razvoj.

Pročitaj  Nadvladati obitelj put je do kvalitetnog odnosaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email