Tranzit karmičkih odnosa

Tranzit karmičkih odnosa  Merkur je napokon oslobođen pritiska ulaskom u znak Vodenjaka i pod Jupiterovoj je zaštiti, tako da će komunikacija biti lakša i sporazumi će se lakše postizati. Jupiter je u ratu sa Suncem, ali ovu bitku dobiva Sunce tako da će autoritet pobijediti nad znanjem. Saturn i Mars bit će 4.4. u planetarnom ratu što može nakratko pojačati sukob. Na nebu se događa još jedna zanimljiva situacija u pogledu odnosa.
  Venera je još uvijek pod pritiskom i nalazi se između Saturna i Marsa. Karmički ljubavni odnosi momentalno će imati jači značaj. To su oni odnosi koji su ostali neostvareni u prošlim životima, a bili su puni strasti. Neostvarene ljubavi često se privlače kako bi izvukli vlastite Sjene koje većina ne želi vidjeti kao takve. Privlačimo ono neriješeno, često ono što je inferiorno i odbačeno unutar nas samih. Kada se dogode ovakvi tranziti, neki osim susreta s osobama iz prošlosti, mogu razmišljati o prošlim odnosima i preispitivati ih. Nekada se dogodi tako da izađe neka slika s nekog događaja i prepozna se osoba iz prošlosti pogotovo kod onih koji imaju Retrogradne planete u kući odnosa ili Retrogradnu Veneru. Konstelacije ne dolaze slučajno, zadatak im je da se ne ponavljaju obrasci prošlosti:
“Nastavit ćemo susresti iste ljude u različitim tijelima dok ne naučimo lekciju.”
— Dolores Cannon
“Svaki put se susrećemo u tisuću maski na putu života.”
~ Carl Jung
Venera i Mars zajedno izazivaju jake projekcije Anime i Animusa ili podsvjesnog muškarca i žene, sa Saturnom u kombinaciji donosi ograničenje realizacije. Par izgleda kao da se voli, a Saturn ustvari želi pokazati zabranom da se radi o projekciji koja se živi u mentalnom prostoru gdje se mašta kako ne bi došlo do stvarnog susreta ili viđenja stvarne nemogućnosti da se voli. Često u natalnoj karti se vidi smanjeni kapacitet voljenja tj., odnosi koji se žive u projekcijama, ali takvo tumačenje odnosa ljudima je neprihvatljivo jer se ne mogu suočiti sa samim sobom, što kasnije u životu izaziva sve jače fobije i okrivljavanje drugih. Potrebno je konstelacije sagledavati kao psihološke projekcije, tako se jedino možemo približiti stvarnom značenju i tumačenju vlastite psihe.

Pročitaj  Uštap u Blizancima – poklonite sebi ono što vas sada podržavaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Što nam govori mudri starac?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email