Tranzit ljubavnih napetosti

Tranzit ljubavnih napetostiTranzit konjukcije Venere i Marsa bit će na jednom stupnju do 6.3. što će izazvati jake emotivne reakcije u odnosima. Projekcije ljubavnih odnosa će biti izraženije. Svađe i privlačenja i jake ovisnosti u odnosu bit će način ponašanja pogotovo u odnosima koji su nestabilni, odnosno one veze koje ovise o dramatičnosti.
Mars 26.2. ulazi u znak Jarca, blizu Saturna i s aspektom Rahua što stvara  kombinaciju ratnih sukoba, potresa i elementarnih nepogoda. U osobnom životu pazite na ljutnju, a u partnerskom odnosu razgovarajte s partnerom o svojim reakcijama. Razgovor je jedno od zlatnih pravila odnosa.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeutAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

Pročitaj  Kad se ne bavimo sobom odnosi pokažu ono najgore
Nikola Žuvela
O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Da li izmijenjena stanja svijesti mogu utjecati na povlačenje bolesti?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email