Tranzit Venere u Strijelcu

Tranzit Venere u Strijelcu

Danas je Venera ušla u jyotishu u znak Strijelca i tamo će boraviti do 16. prosinca. Ona će nam simbolički ili nesvjesno iz više razloga donijeti sjećanja na odnose iz prošlosti ili susrete s tim osobama.
U jyotishu svaki znak ima tri sazviježđa, a momentalno se Venera nalazi u sazviježđu Moole.

Ovo je sazviježđe povezano s prošlim životima, pa Venera ovdje može donijeti sjećanja ili susrete s partnerima iz prošlosti.
Taj osjećaj će pojačati karmički čvor Ketu koji se nalazi u blizini Venere, kao i Saturn koji će donijeti određene nedostupnosti da se razviju nerealne veze prošlosti. Venera neće moći baš pokazivati želju za slobodom u odnosima, kretanjem i izlascima na koje je tjera Strijelac jer će biti spriječena da se razmaše zbog Ketua i Saturna. Tražit će od Venere duhovniji pristup tako da će polovična rješenja u odnosima slabije prolaziti što je u konačnici dobro. Iako će Veneri pomoći Jupiter, pa će smanjiti loše aspekte u odnosima. Kako će se pomicati, pomalo će ući u kliješta između Ketua i Saturna i na taj način odnosi će doći u probleme kod mnogih. Također, možemo očekivati i više prometnih nesreća, točnije od 3. 12., ali to će ovisiti od svake individualne karte.

Pročitaj  Usudiš li se priznati sebi što te vuče u ponor?

Ovo je jedno razdoblje koje donosi i dobre duhovne aspekte s puno uvida koji će biti otvoreni pogotovo onim pojedincima koji su dugo u praksi. Mogu imati jako dobre uvide jer Venera, također, donosi uvide s Ketuom.
U ljubavnom aspektu pored naglašenih prošlih veza, loše veze ili one nedostupne mogu teže prolaziti jer će neke neriješene stvari iz prošlosti izlaziti na vidjelo, ali oni koji imaju psihološka znanja, sasvim suprotno, mogu ovaj aspekt pretvoriti u nešto kvalitetno. Stoga, pokušajte ovaj tranzit sagledati što duhovnije.

Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
Pročitaj  Srijeda- Odluka
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email