Tranziti Retrogradnih planeta -vraćanje starih neriješenih problema

Tranziti Retrogradnih planeta -vraćanje starih neriješenih problemaSatrun, Jupiter i Merkur su momentalno retrogradni, ali i ostale planete u planteranom sustavu: Uran, Neptun i Pluton. Sunce i Mars su u planetarnom ratu, a danas je i konjukcija Mjeseca i Sunca što ovaj dan čini jako lošim dok sljedeće dane možemo osjetiti pritisak jer je puno globalnih problema aktualizirano.
Individualno, kolektivni karmički aspekti su jaki, odnosno kolektivni kompleks autoriteta kojeg čovječanstvo uvijek iznova ne može riješiti i preuzeti odgovornost. Jarac vlada patrijahatom, Saturn sada čisti ta vjerovanja, Retrogradnošću vraća ono što smo sijali ili u što smo vjerovali. Retrogradni Merkur smo već rekli od prošlog tjedna da je loš za komunikaciju, poruke, Internet što je izazvalo globalno rušenje Facebook-a. Ekonomija je utjecajem ovih planeta potonula i tako će se nastaviti, kao i s gubitkom prava. Potrebno je pričekati da se situacija smiri. Nesvjesno će biti uzburkano tako da će ljudi lako upadati u kolektivna opterećenja s temama o pravima i ekonomiji. Kada se događa kolektivna karma, teško ju je izbjeći na vanjskoj razini dok jedino možemo ne prijanjati jer kolektivne promjene idu od dobra prema tlu i obratno. Bit je izaći iz tog stanja svijesti, vratiti projekcije unutar sebe jer previše života prema van oživljava projekcije,a kada se povučemo, poput zatvaranja očiju u meditaciji, energija ili prana počinje teći prema unutra.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut
 

Pročitaj  Tranzit Venere u JarcuAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email