TRETMANI DJECE, ČIŠĆENJE ŽIVOTNOG PROSTORA, OBUKA ZA RAD S ENERGIJAMA Danas na…

TRETMANI DJECE, ČIŠĆENJE ŽIVOTNOG PROSTORA, OBUKA ZA RAD S ENERGIJAMA

Danas nastavljam odgovarati na vaša pitanja na koja nisam odgovorila u prethodnom tekstu.

RAD SA AUTISTIČNOM I DJECOM SA TEŠKIM MENTALNIM RETARDACIJAMA

Ovo je također izuzetno široka oblast o kojoj bih mogla nadugačko pisati, ali ću pokušati objasniti u najkraćem. Autistična djeca bez obzira na porijeklo i vrijeme nastanka autizma obično su visoko razvijene duše koje su došle na ovaj svijet da bi ga doživjeli “iz prikrajka“ da tako kažem. Oni imaju svoj bogati unutarnji svijet koji ne žele ni po koju cijenu napustiti. Za iscjelitelja, tu je najveći posao „nagovoriti“ dušu da tako kažem, da barem djelimično izadje iz svog unutarnjeg i počne se baviti pitanjima vanjskog svijeta, odnosno više se ukjučivati u vanjski svijet. S druge strane, takvo ponašanje djeteta potpuno zatvorenog u sebe, je za roditelje – živi pakao i sve njihove namjere težnje i želje usmjerene su prirodno na izlječenje svog djeteta i svrstavanje pod „normalnu djecu“. Međutim, nisu istodobno svjesni da su kao duše, prije nego su došli u ovaj život potpisali ugovor sa dušom tog djeteta da zajedno prođu kroz to jer je i njihovim dušama iz nekog razloga bilo potrebno takvo potresno i teško iskustvo. Znam da kad to kažem, da to nije nikakva utjeha roditeljima koje ne zanima ništa drugo nego samo cjelovito izlječenje svog djeteta. No, opet zavisno od ugovora duše, možda autistično dijete treba samo određeni niz godina da bude u takvom zdravnstenom stanju, a onda da se izliječi i izadje iz zidova svog svijeta i stupi na pozornicu svakodnevnog življenja u ovom našem sistemu. Ostali to neće učiniti ni do kraja svog obično kraćeg života, Na žalost i to su činjenice.
Djeca sa teškim mentalnom retardacijom su obično i najteži pacijenti jer ne možete s njima uspostaviti normalnu komunikaciju. Ovdje se od iscjelitelja traže vrhunske vještine i znanja kako bi se približio djetetu i kako bi ga uspješno počeo liječiti. Poboljšanja su moguća na mnogim područjima – veće aktiviranje govora (jer obično je govor zahvaćen, mumlanje, teško izražavanje), smirivanje hiperaktivnosti kod ove djece i neadekvatnog ponašanja. To od roditelja traži posebnu pozornost za svo vrijeme budnosti djeteta zbog mogućnosti njegove samopovrede. Tada se moraju energetski raditi i roditelji kako bi se ojačali za ovakav način života. Nadalje, osim govora ako su oštećeni pojedni dijelovi tijela .npr. djelimična ukočenost ruke ili noge, moguće je postići otkočenje, da tako kažem, opet u ovisnosti od starosti djeteta i samog zdravstvenog problema. Odmah da kažem da mnoga od ove djece se ne izlječe potpuno, 100-procentno, ali ima i izuzetaka, kada se zaista postigne veliki napredak. Obično se postigne to da se dijete može uključiti u normalne životne tokove, tako da je sposobno pohadjati škole za djecu s posebnim ptorebama, jer mnoga ni to, nažalost, nisu u stanju. Zatim, može se postići to da mogu samostalno da se oblače i odlaze na wc, da postignemo viši nivo Svijesti ukratko rečeno t- da dijete lakše funkcionira samo, bez pomoći roditelja. Kako rekoh na početku, ova tema izuzetno je široka, a ovo je bilo samo ukratko.

Pročitaj  Spiritualni egoizam i njegove zamke! – Sinergija Duha, Uma i Tijela

ČIŠĆENJE KUĆNOG PROSTORA I POSLOVNIH PROSTORIJA – čišćenje od svih negativnih energija, negativnih entiteta, bića i neprizemljenih duša, elementala te od podzemnih geopatoloških tokova, posebno čišćenje karmičkih ostataka na kućama i zemljištima, (od prethodnih generacija najčešće), zatim postavljanje novih energetskih i duhovnih temelja za uspjeh u poslu i privatnom životu.
ISCJELJIVANJE ŽIVOTINJA – rad sa životinjama je jedan od mojih dražih, a obavljam ga direktno i na daljinu. Za iscjeljenje vašeg kućnog ljubimca ili neke druge životinje na daljinu, potrebna mi je fotografija i ime.

SAVJETOVANJA ZA DUHOVNE TRAGAOCE – sve one koji su na bilo kom duhovnom putu i osjećaju da im pri tome treba pomoć. (Način rada: skype, viber, whatsapp ili neki drugi medij komunikacije)

SAVJETOVANJA ZA ISCJELITELJE – sve iz oblasti iscjeljivanja kao i tretmani samih iscjelitelja za čišćenje od nakupljenih tuđih energija i entiteta. (Način rada: direktan kontakt i rad na daljinu)

INICIJACIJE U ORIGINALNI USUI REIKI SISTEM ISCJELJIVANJA (sva tri stepena Reikija)
INICIJACIJE U ISCJELJIVANJE ENERGIJOM UNIVERZALNE (NEUVJETOVANE) LJUBAVI (samo za one koji se već bave iscjeliteljskim radom).

Pročitaj  POZIV PROBUĐENIMA ZA NEUTRALIZIRANJE DJELOVANJA TAMNE STRANE TOKOM SOLSTICIJA T...

OBUKA ZA RAD SA SIMBOLIMA SVETE GEOMETRIJE I PLATONOVIM ČVRSTIM TIJELIMA (ova obuka se može raditi neovisno o tome da li je osoba već iscjelitelj ili nije, a inače sastavni je dio inicijacije u iscjeljivanje energijom Univerzalne Ljubavi).

RAD SA KRISTALIMA – obuka i osvještavanje komunikacije sa Sviješću kristala (kako ih upotrebljavati za iscjeljivanje sebe i drugih, te prostora u kome živimo, itd…)

ZAKON PRIVLAČENJA – RAD SA NAMJERAMA I ŽELJAMA u sklopu mog vlastitog programa „UMJETNOST MATERIJALIZACIJE“ (kako privući ono što želimo u svoj život)

LIFE COACHING – SAVJETI IZ SVAKODNEVNOG ŽIVOTA: kako se riješiti životnih blokada, od finansijskih do ostalih, kako živjeti srećnije i mirnije, te pronaći izlaz iz svojih problema i riješiti se svakodnevnih drama.

AROMATERAPIJA – za sve one koji se rado druže s biljkama i eteričnim uljima, obuka u izradi ljekovitih preparata po mojoj vlastitoj recepturi i primjena eteričnih ulja u izlječenju od pojedinih bolesti.
Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta!

Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email