Ukrajina u Sadhe statiju

Ukrajina u Sadhe statijuPodaci o nastanku države variraju, ali datum koji sam uzeo reći će nam glavne probleme i smjernice ovog sukoba.
Ukrajina je rođena u znaku Jarca gdje zajedno s Mjesecom u Jarcu se nalazi u najžešćem Sadhe satiju( Sedam godina) do početka petog mjeseca, ali Saturn i Mars u konjukciji pojačava oštrinu, vidjet ćemo koliko.
Većina planeta je u osmoj kući ili kući gubitaka. Dakle kada se pogleda ova natalna karta ne vidite ništa dobro u njoj, nažalost. Zemlja puna patnje Saturn – Mjesec, ali ponosna, s jakim Lavom. Moguće je jedino oduprijeti se kao što su to činili 45 godina u SSSR-u partizanskim ratovanjem što čine i sada jer osma kuća daje rezultate kroz skrivene radnje. Karmički zadatak joj je da razvije duhovni potencijal, a kad tako nešto kažete onda vam je jasno da je tu puno patnje i gubitaka.
S druge strane, karta početka rata započinje sa znakom Strijelca koji je u indijskoj astrologiji kšatrija ili borac, ali sa Mjesecom u Škorpionu prikriveni motivi i želja za moći. S Ketuom u Škorpionu radi se o želji za proširenjem granica ili aktiviranje osvajačkih pohoda, odnosno Rusija nije postala velika zemlja da nije ratovala i osvajala. Ipak započeli su sukob sa Saturnom i Rahuom. Ketu s Mjesecom govori o gubitku emocionalne kontrole i pojačava želju za moći. Rahu na Merkuru daje krive statističke procjene po pitanju novaca, odnosno blokadom novaca Rusija je izgubila 300 milijardi zamrzavanjem imovine koje je pripremila za rat. Za one koji ne znaju, 85 posto prometa novcem se u svijetu odvija preko dolara i eura. Rusija ima proračun kao Belgija i Nizozemska, odnosno 50 puta manji BDP Zapadnih zemalja. Ako želite ratovati treba vam ogromni novac što se pokazalo u ovoj karti početka rata glavnim problemom. Kako to ide s muškom čašću narodi će platiti siromaštvom i gubicima.
Jasno,uništeni Merkur pokazuje da je trebalo razgovarati, ali to se nije dogodilo. Ipak, taj Lav kod Ukrajine je trebao biti snalažljiviji, a to je znak Vage koji je najmoćniji u pregovorima. Pošto ga Ukrajina nema u karti, odnosono Venera koja vlada Vagom je uništena, dom će biti jako teško ostvariti. Ipak, na nebu je takva konstelacija da nas nitko ne bi spasio od ovog trenutnog zla. Ukrajina je željezna zemlja Saturna, kao i BiH. Promatrajući desetke tisuća karta i djelovanja Saturna, on može izgubiti, ali pošto on vlada dugotrajnošću, na kraju ćeš sve platiti desetorostruko.
Stari sukobi su izašli iz nesvjesnog, alkemija, Freud i Jung nam govore da je ovo tek prva faza razvoja svijesti čovječanstva koje se hrani agresijom, ponavljamo priču 1930.g. Iza agresije se skriva strah a strah je Saturn to je prva faza razvoja čovjeka.
Mogu biti desetljeća mira, ali u nekoliko tjedana se pokaže svo zlo koje je spavalo unutar čovjeka. Tako je to kada se ljudi štite hedonizmom a ne otvaranjem prema spoznaji koji je još od Freuda zaštitni mehanizam od življenja života. Ako ćemo ostati u ovom stanju svijesti kao što sam pisao 2015.,2016. g.  pa sve do sada, ne piše nam se dobro. Rekao sam da Saturn u Vodenjaku neće biti jednostavan koji vlada sve do kraja 2024.g. Također, ako se nećemo mijenjati postoji još teških godina od 2027.g. ili 2030. i 2031.g. Spavaj ljudski rode, sanjaj mir i misli da je oružje zalog mira, tj., talog za uništenje mira. Za kraj poslužite se eksperimentom Maharishi Mahes Yogija koji je u Washingtonu u dva tjedna sa 3000 meditanata smanjio kriminal za 25 posto. Meditirate, unutar nas leži riješenje, kvantna fizika je dokazala povezanost svijeta i svijesti, kako kaže N. Bhor kvantni fizičar, promijenili bi svoj život da zaista vidite povezanost svijesti i materije.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Prihvaćanje SjeneAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Kako se programira prekid?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email