Uštap u Biku – neočekivani događaj mijenja našu stvarnost


Listopad je započeo s punim Mjesecom i završava s njim. Koliko god da je bio izazovan, bio je i poučan. S njim lagano okončavamo jedan životni ciklus, čistimo sva problematična područja života, a svjetlo dva puna Mjeseca nam osvjetljava put.

U subotu, 31. listopada obasjat će nas pun Mjesec na 8′ Bika, na istom stupnju na kojem se i nalazi Uran. Pa ako ste dosad imali osjećaj da se sve ubrzava, ako vam se činilo da imate onaj osjećaj hitnosti i užurbanosti, ovaj će ga Uštap još više pojačati.

Budući da će biti blizu Zemlje doimat će se veći i sjajniji. Uživajte u njegovoj svjetlosti.

Ovaj Uštap simbolizira sigurnost, novac, način na koji raspolažemo sa imovinom, s onim što smo stekli i što zarađujemo radom. On nam govori koliko smo svjesni svojih unutarnjih resursa i vrednujemo li ih objektivno. Koji su nam talenti, znanja i vještine, možemo li ih uspješno kapitalizirati. S druge strane stoji Sunce u Škorpionu. Dok Bik zastupa ‘moje’, Škorpion govori ‘ovo je naše’.  Aktivira se područje imovine drugih ljudi, dugova prema drugima ili bankama, resurse koje dijelimo s drugima (vlasništvo, novac, nasljedstvo).

Pročitaj  Merkur u Blizancima – zanima me kako razmišljaš

Što je moje, a što naše ili tvoje?

Uran svemu dodaje električnu kvalitetu. Nešto se naglo otkriva, ubrzava, nemamo više prostora za odgađanje. Uvidi i promjene dolaze poput munje, naglo i neočekivano. Istina se pokazuje, a mi smo pozvani da biramo slobodu i otrgnemo se iz okova koji nas drže na mjestu. Naša se stvarnost munjevito mijenja.

Kad odjednom osjetite unutarnji poziv da se pokrenete…

Kad više ne možete kao dosad…

Kad shvaćate da sigurnost nije ono što ste mislili da jest…

Možda ste nespremni za nagle promjene, ali nemate druge…

I onda u vama progovori revolucionar, buntovnik…

Vladarica ovog Uštapa je Venera koja se nalazi u Vagi. Tražimo ravnotežu i sklad u privremenom kaosu. Tražimo ljubav i podršku drugih. Spajamo se s nekim, započinjemo jedan odnos ili prekidamo suradnju koja nije bila dobra za nas. Strast i putenost dominiraju odnosima.

Privodite kraju neke pregovore, sudske sporove, suradnje koje se temelje na financijskoj dobiti. 

Nemamo više taj luksuz stajati na mjestu. Presvucite kožu koja vam je tijesna. Izađite iz tišine koja vas tišti. Budite hrabri i pokrenite promjene koje će vas osloboditi.

Pročitaj  KAKO NAJBOLJE LIJEČITI DEPRESIJU PRIRODNIM PUTEM Računa se da od strahova i dep...

Nismo sami. Kad pokažemo hrabrost i pokrenemo se, pomoć je na putu.

Svemir je uz nas.

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email