Uštap u Jarcu uči nas kako ostvariti ono što trebamo


Svjetlo punog Mjeseca obasjat će nam životne okolnosti na dan 24.6. u 19 sati i 40 minuta. Nešto kulminira, emocije su egzaltirane, potreba da ispunimo neke želje najjača je upravo u ovoj mjesečevoj fazi.

Lipanjski puni Mjesec odvijat će se na 3′ Jarca, znaka koji nas uči preuzimati odgovornost, postavljati ciljeve, strukturirati svoje planove.

U narednom razdoblju vratite se malo unatrag. Prisjetite se svega što ste postigli od početka ove godine, pa i duže. Napravite popis svojih uspjeha. Proslavite svoje uspjehe i one najmanje. Zahvalite sebi na upornosti, dosljednosti i svemu što posjedujete, a što vam je pomoglo da dođete do cilja. Ta retrospekcija bit će poželjna kako biste osvijestili što sve možete, koliko ste moćni i da ste samo vi, baš vi, ti koji svaki dan iznova stvaraju bolji život za sebe.

Da, vi to možete.

Kada to učinite, postavite barem jedan, najviše tri nova cilja. Nemojte se ograničavati rokovima. Razmislite što vam je potrebno kako biste to ostvarili.

Ovo je ambiciozni Uštap. Ne nužno karijeristički, već i životno ambiciozan. S njim s penjemo prema vrhu, no na tom usponu ne bi smjeli zaboraviti svoju bazu, drage ljude, obitelj. Na to nas podsjeća Sunce u Raku. Temelji života bi trebali biti čvrsti kako bi mogli rasti i razvijati se, pa i kad padnemo da s uvijek možemo vratiti na sigurno mjesto, odmoriti se i oporaviti. Lekcija je uravnotežiti poslovni i privatni život.

Pročitaj  Vikend, 25. i 26.1. – ima nešto skriveno, pritajeno, lažno

Podrška Jupitera iz znaka Riba donosi nam potrebnu pomoć na putu, renovira, oporavlja, nismo sami. Uporne će pomaziti sreća. Kad znamo gdje idemo i zašto to hoćemo te vjerujemo da ćemo to i ostvariti, podrška dolazi na razne načine. Vjerujte u Jupitera, u svoju sretnu zvijezdu. Okolnosti idu na dobro, bez obzira što mi mislili o tome.

Teme kojima ćemo se više baviti u narednim tjednima su:

– osmišljavanje/ostvarenje novih poslovnih i životnih ciljeva

– odnosi s autoritetima

– ja i moje odgovornosti

– kako biti lider svog života

Vladar Uštapa u Jarcu je Saturn, koji je retrogradan i u izazovnom aspektu s Uranom i Marsom.

Čega se bojite i usudite li se ići dalje, unatoč strahu?

Što trebate ostaviti iza sebe?

Što vas koči?

Pun Mjesec u Jarcu korelira s mladim Mjesecom u Jarcu koji se odvijao 13. siječnja ove godine. Pa ukoliko ste se u tom razdoblju bavili nekom specifičnom temom, ona bi ponovno mogla doći na dnevni red.

Pročitaj  Ponedjeljak – Simbol pobjede

Photo by 邱 严 on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email