Uštap u Vodenjaku – ja kreiram svoj život


U četvrtak, 15.8. u 14 sati i 31 minutu dogodit će se astrološki dosta zanimljiv pun Mjesec u Vodenjaku.

Nasuprot Mjeseca na 22 stupnju Vodenjaka postavit će se Sunce i Venera na 22 stupnju Lava.

Ova opozicija je vrlo zanimljiva jer priča priču o ljubavi, autentičnosti, o tome kako izražavamo sebe i sve ono što jesmo.

Skrivamo li se od drugih?

Glumimo da bismo bili prihvaćeni ili ćemo otvoreno iznijeti svoje mišljenje?

Koliko smo spremni dati u ime ljubavi, u ime onoga što želimo?

Znamo li primiti ljubav, tražiti za sebe?

Dramatiziramo li oko problema, napuhujemo li ih ili smo ih spremni riješiti? Djeca dramatiziraju, zreli pojedinci djeluju.

Ovo je vrijeme kada ne bismo trebali biti tvrdoglavi, kada se ne bismo trebali zadržavati na mjestu na kojem nam nije dobro, već pristajati na promjene bez obzira na to koliko neizvjesne bile.

Krećite se prema naprijed. Budite revolucionar svog života. Stvorite ono što želite živjeti.

Uzmite olovku i papir. Zapišite svoj sljedeći cilj. Razradite osnovne korake do njega. A prije toga, ako je potrebno pomirite se s onim što ste ostavili iza sebe, ako tako nešto postoji.

Sve počinje od prihvaćanja onoga što jest. A potom nam postaje jasnije što trebamo činiti da bismo ostvarili cilj ili ispunili svoje potrebe, bez obzira je li riječ o ljubavi, novcu ili nekom drugom području života.

Pročitaj  Venera/Neptun – na valu romantike i zaljubljenosti

Prisutna je i jaka strast. Intenzitet Lava traži zadovoljenje, traži poštovanje, odobravanje. No kako to tražiti od drugih, ako to ne dajete samima sebi.

Ovaj pun Mjesec može i razviti neka nova prijateljstva, ili pak prijateljstvo razviti u ljubav. Može nas potaknuti da se pridružimo nekim udruženjima, grupama, a sve kako bismo lakše ostvarili svoje planove.

Sada trebamo podržavati jedni druge, davati pažnju koju i sami želimo primiti. Sve se nekako vraća, kao da se vrti u krugu.

Ono što daš, to ćeš i primiti, ako ne od osobe kojoj si dao, onda od nekog drugog. To je ravnoteža koju život uspostavlja.

Postoji težnja prema napretku, prema razvoju, bilo da je riječ o nekoj ideji ili osobnom razvoju.

Ako se javi neka sumnja, nelagoda emocionalne prirode, nemojte ju zanemariti. Pogledajte u nju, što vam ona govori. Istina vas može osloboditi, ali jedino ako ste spremni za nju.

Ako zanemarujete sebe zbog drugog, ako okrivljujete drugog za vlastito nezadovoljstvo, zastanite. I pokušajte sagledati svoj dio odgovornosti za ono što se događa.

Vodenjak je znak budućnosti, pa izdvojite malo vremena i pokušajte vizualizirati svoju budućnost. Kako biste željeli da ona izgleda? I uključite pritom i srce, ipak nasuprot Mjeseca u Vodenjaku stoje čak četiri planeta u Lavu (Merkur, Sunce, Venera i Mars).

Teme ovog punog Mjeseca ukratko su: ljubav i zaljubljenost, primanje i davanje, autentičnost, prijateljstva, udruživanje s drugima, ostvarenje novog plana ili ideje, društvene mreže i umrežavanje, sloboda i oslobođenje.

Pročitaj  Mlađak u Ribama – ono u što vjerujemo, to i živimo

I ovaj će Uštap biti osobito značajan za pripadnike Lava, Bika, Vodenjaka i Škorpiona, kao i za one koji imaju Podznak u tim znakovima.

Sretno!

Photo by Amaury Salas on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email