Uštap u Vodenjaku – nešto se mijenja preko noći


U ponedjeljak, 3.8. u 17.56 sati očekuje nas pun Mjesec na 11′ Vodenjaka koji će nositi pečat nepredvidivosti i neočekivanosti jer će biti izložen utjecaju Urana u znaku Bika.

Vodenjak je sam po sebi hirovit, buntovan, a Uran će dodatno pojačati te energije. Stoga u narednom razdoblju možemo očekivati promjene koje ne možemo izbjeći i zaustaviti. Nemir unutar nas tjera prema naprijed po cijenu toga da iza sebe ostavimo sve ono što nam otežava napredak.

Ovo je vrijeme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše.

Na putu smo prema slobodi. Što je sloboda za vas? Je li to spremnost da učinite ili kažete ono što vam je bitno, da se zauzmete za sebe, da krenete svojim putem. Oni koji vas cijene, vole, dopustit će vam to. Oni koji su navezani na vas potrebom, doživjet će to kao ugrozu.

Nastojte važne odluke donositi u miru, ne dajte da vas povuku ljutnja, nemir, nestrpljivost. Dobro razmislite prije nego što izgovorite i pokrenete se.

Neki odnosi bi se mogli naglo prekinuti, a drugi formirati uz veliku dozu uzbuđenja. No lako je moguće da novi spojevi imaju munjeviti predznak. Naglo dolaze, pometu sve pred sobom i naglo nestanu.

Pročitaj  Depresija godinama može biti nezamjetni uzročnik neuspjeha u životu

Mars u Ovnu budi pobjednički i natjecateljski duh, daje nam hrabrost i inicijativu, no i on je nestrpljiv, sve bi sad i odmah.

Merkur u Raku postavio se točno nasuprot Saturna, što ukazuje na potrebu da oslobodimo svoj um teških misli i nemogućnosti koje nam postavlja zbog straha i nesigurnosti. Ovo je simbol i poslovnih te obiteljskih promjena i odluka koje će zahtijevati da se riješe neke sporne situacije iz prošlosti. Dosta je važno jasno i iskreno komunicirati o okolnostima koje će se naći ‘na stolu’. Ne kritizirati niti zbog kritike drugih ulaziti u ulogu žrtve. Taj aspekt je i simbol napornog rada ili sumnje u mogućnost da ćete uspjeti u onome što ste naumili. Budite jači od sumnji i strahova koji proizlaze iz vašeg uma.

Teme koje mogu biti značajne su prijateljski odnosi, udruživanja s drugima, timski rad, odnos s djecom, ljubavni život, primanje i davanje ljubavi.

 

Objava Uštap u Vodenjaku – nešto se mijenja preko noći pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.

Pročitaj  Prijava za online predavanje “Bez panike o panici” – Put promjeneVir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email