Uštap u Vodenjaku – put prema slobodi

Uštap u Vodenjaku – put prema slobodi


Što te sputava? Živiš li u kavezu? Imaš li dojam da si usamljen i nedostaje ti podrška?

Svjetlo punog Mjeseca 12. kolovoza u 2 sata i 35 minuta na 19′ Vodenjaka, pokazat će nam ono što smo spremni vidjeti i promijeniti. Riječ je o slobodi i neovisnosti, o njihovoj snazi koju nerijetko sami sebi uskraćujemo. Živimo na isti način, žalimo se na iste stvari, spotičemo se na istim mjestima.

Ne moraš više koračati težim putem. Sada je trenutak da vidiš sve ono što te iscrpljuje do iznemoglosti i promijeniš to.

Sada kada vidiš, dovoljna je oduka. Dovoljan je jedan korak prema naprijed. A potom disciplina, ustrajnost i odlučnost da se izboriš za sebe i stvoriš samome sebi prostor za ljubav, prostor za bolji posao, za veću zaradu, za bolje odnose s drugima. Nitko to neće i ne može umjesto tebe. Ti si taj koji odlučuje, bira i stvara.

Ovaj puni Mjesec obiluje intenzivnim aspektima. Kao da smo rastrgani između prošlosti, onog za što se grčevito držimo jer mislimo da ne možemo bolje i budućnosti koja se upravo rađa. Vidjet ćemo bolje svoju prošlost, ali i osjetiti dah bolje budućnosti.

Pročitaj  Venera/Uran – potreba za slobodom i avanturom

…onaj osjećaj kao da ponovno dišete punim plućima…

Na raskrižju smo. Možemo ostati tu gdje jesmo i dalje se žaliti na život, na ljude, na okolnosti. Na suprotnoj strani je novi život za nas. Život u kojem živimo s više lakoće, svjesnosti i novih mogućnosti. Život u kojem nas čekaju neki ‘naši’ ljudi koji će bez očekivanja dati i podijeliti.

Zato otpusti sve ono što te vuče na dno. Ne okrivljuj sebe. Zatraži oprost. Oprosti. Odbaci tuđe terete.

Pogledaj u iskustvo koje upravo proživljavaš. Što ti govori?

Ovo bi za mnoge od nas mogao biti ključan period u ovoj godini, onaj prijelomni trenutak u kojem rješavamo nešto bitno kako bismo u budućnosti mogli više, bolje i lakše.

I ne zaboravi, nisi sam.

Nisi sama.

Pomiri se s prošlošću.

Sanjaj ljepšu budućnost.

Živi sada i ovdje.

Vir link

Pročitaj  Što nam govori mudri starac?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email