Uštap u Vodenjaku vodi nas putevima osobne (re)volucije


Pun Mjesec na 1 26′ Vodenjaka odvit će se u subotu 24. srpnja u 3 sata i 37 minuta. Njegov ćemo utjecaj i ono što on donosi proživljavati sve do idućeg Uštapa u kolovozu koji će se opet odviti u Vodenjaku, ali ovaj put na njegovom zadnjem stupnju.

Simbolika Vodenjačkog Uštapa pomaže nam na putu prema oslobođenju od svega što nas ograničava, od svega onoga zbog čega sami sebe vezujemo lancima i uskraćujemo si slobodu činiti iz sebe i zbog sebe. Često potiskujemo svoje potrebe jer smatramo da bismo njihovim ispunjenjem i iskazivanjem mogli nešto ili nekoga izgubiti. Pa trgujemo i kalkuliramo. Nekad i ne prepoznajemo ono što je bitno za nas.

Sada si dajte dopuštenje da budete ono za čim vaša Duša žudi. Budite svoji, iskreni prema sebi, otvoreni prema promjenama koje vas vode na put slobode i oslobođenja. Probudite u sebi buntovnika i revolucionara koji će se spremno izboriti za ono što je od velike važnosti za vas. Izađite izvan poznatih okvira, život čeka na vas.

Utjecaj Plutona kao da traži da nešto otpustimo, transformiramo, usmrtimo jer to je jedini način da opet osjetimo lakoću življenja, da opet čujemo sebe i svoje potrebe. Rigidni stavovi, štetna uvjerenja i svi oni modeli ponašanja zbog kojih odustajemo od sebe dolaze na suočavanje i reviziju.

Pročitaj  Dani pred nama – što se to budi, pokreće i mijenja?

Ovaj Uštap je ekscentričan, hirovit, jake individualne energije, ali isto tako svojim aktivizmom želi doprinijeti boljitku zajednice.

Sada smo u prilici povezati se s drugim ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao i mi, što će nas motivirati i olakšati nam ostvarenje ambicija. Pogledajte i u svoja prijateljstva, to je također aktivno područje. Koji vas ljudi podržavaju, a koji vam otežavaju?

Venera u Djevici nalazi se nasuprot Jupitera u Ribama pa je moguća sklonost pretjerivanju u  ovozemaljskim užicima. Lakomislenost u ljubavi može nas odvesti na krivi put, ali bez štetnijih posljedica. Budite oprezniji s troškovima.

Merkur u Raku nasuprot Plutona može donijeti neke promjene vezane uz dom, obitelj, stambene uvjete, ali isto tako upozorava nas da ne ulazimo u svađe i rasprave destruktivnog predznaka. Čuvajte se manipulatora i koristoljubivih osoba.

Pročitaj  Rituali još uvijek vladaju čovjekovim potrebama

Photo by Timothy Dykes on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email