Utorak – Dan za samostalnost

Utorak – Dan za samostalnostDanašnje sazvježđe je Purva Bhadrapada. Ovo je okultno, mistično a katkada nasilno sazvježđe, a zbog konjukcije Marsa s Kethuom ovaj dan može biti i jako impulzivan pa ne donosite odluke koju bi mogle biti važne za vaš život. Kontradiktorno sazvježđe koje nosi stvaranje i razaranje u jednom. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju snagu transformacije, ali i potrebu žrtvovanja za ”veće dobro”. Simbol ovog sazvježđa je čovjek sa dva lica. Danas pripazite na odluke jer ih možete donijeti u žaru momenta, a naknadno zažaliti. Ovo je odličan dan za one koji idu svojim putem, za indivudalce. Budite svjesni individualce svijet ne voli, ali ovo je jedini moguci put.
 
 

Pročitaj  Ne dopusti da ti drugi govore što je sreća, jer život ne mora postati plan BAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email