Utorak – Natjecanje kao način života

Utorak – Natjecanje kao način života


Utorak – Natjecanje kao način života

Ovaj dan bi mogli objasniti mišlju Demokrita: “Za nerazumne je bolje da njima netko vlada nego da oni vladaju.” Mnogi “utjecajni ljudi” su rođeni u sazviježđu današnjeg dana. Jyestha nosi u sebi želju: biti najbolji, koja se danas postiže vlastitim naporom.
Ovo sazviježđe još govori: ja znam bolje od tebe, stoga donosi  iskušenje za kontroliranjem drugih. Jyestha sazviježđe može trošiti svoj potencijal za samozavaravanje. Vlada korumpiranim političarima i birokratima. Da biste to mogli, ovo sazviježđe daje odličnu fizičku izdržljivost. S druge strane, ovo sazviježđe donosi tvrdoglavost u komunikaciji, naglost. Također, pokazivanje ljubavi isto tako može biti krivo protumačeno. Ono pozitivno od ovog sazviježđa jest što donosi zaštitu.  Jyeshtha donosi pretjeranu sklonost materijalizmu, ona ne želi kompromis. Koje je rješenje što se tiče vladanja možemo naći u misli Thomasa Jeffersona:”Najbolja vlast je ona koja najmanje vlada, jer njezini ljudi sami sebe discipliniraju.”

Pročitaj  Merkur i Venera pomažu nam u postavljanju novih ciljeva

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Siromah i njegov konj
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email