Utorak – Saturnov dan i predanost svojim načelima

Utorak – Saturnov dan i predanost svojim načelimaDanašnjim danom vlada sazviježđe Anuradhe koja je središte triju sazviježđa (Vishakha, Anuradha i Jyestha) koje se nalaze u Škorpionu. Anuradha predstavlja četiri zvjezdice, krunu Škorpiona ili glavu Škorpiona.
Možemo reći da je Anuradha glavno sazviježđe Škorpiona, pa po tome nije teško zaključiti da će ovo sazviježđe davati glavne značajke Škorpiona, a to je borba za vlast, posesivnost, ljubomora, nezasitnost koju će dodatno začiniti Satrun sa svojim otežavanjem kako bi proizveo destruktivnost. Saturn će danas izazvati jak utjecaj autoriteta u smislu da ne vrijedimo, da nismo dobri, jak kriticizam. Zato se maknite od tog destruktivnog i neupotrebljivog mišljenja. Pozitivna odlika Saturna je: istina, praksa, yoga, razlučivanje.

Pročitaj  Srijeda – Dan za komunikaciju i potraguAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Četvrtak – Potražiti uzroke problema
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email