Utorak- Sazviježđe pameti, izravnosti i posla

Utorak- Sazviježđe pameti, izravnosti i posla


Utorak- Sazviježđe pameti, izravnosti i posla

Sazviježđe današnjeg dana je Chitra. Današnje sazviježđe daje jaku glavu u smislu mišljenja i završavanju poslova, traženja detalja i težnji za savršenstvom. Ono donosi izravnost  i mogućnost činjenja koraka koji idu ravno naprijed. Naime, ovo sazviježđe zna da je svaka oluja ili problem nešto na što ne treba gubiti vrijeme već samo imati cilj ispred sebe. Zato ovaj dan daje dobre menadžere i voditelje jer iza ovog sazviježđa stoje proračuni, znanje, točnost i vještine. Vladalac je Mars, a ovdje ga vodi inteligentna Djevica, spoj snage i inteligencije kako bi pobijedila, dobila rat  i postigla svoje ciljeve. Budući da Djevica brine o detaljima, a Mars daje dodatnu energiju, to je osnova svakog napretka. Znanje o detaljima i snaga pokreću posao zato Djevica vlada poslom, pa ovaj dan i zbog Marsa koji se nalazi u Djevici, daje izuzetnu snagu za posao. 
Međutim, što se tiče veza, težnja da usavršite svoj ​​odnos može donijeti agresivnost i grubost jer savršenstvo ne postoji.

Pročitaj  Saturn i Jungovo tumačenje

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

 Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email