Utorak – Strpljenje će imati prednost

Utorak – Strpljenje će imati prednostKada se Mjesec nađe u poziciji u kojoj je danas, potrebno je pokazati veliku strpljivost. U Jungovoj psihoterapiji to su situacije u kojima dolazi do suženosti svijesti gdje nesvjesno preuzima agresivnu ulogu, a mi u podređenom položaju čekamo da situacija prođe. U vanjskom svijetu možemo željeti promjenu u odnosima, kao i na poslu. Tražit ćemo harmoniju, ali dobivat ćemo loše povratne informacije. Pretpostavljeni, bilo da se radi o šefu ili onima na vlasti, daju nam momentalno osjećaj da ništa nije moguće. No, to su odlične situacije da se povučemo i pričekamo da prođe oluja. Dakle, kada znamo da postoje dani u kojima će prepreke biti izraženije uvijek možemo okrenuti sebe prema unutarnjem radu. Da li će to biti meditacija, neka druga tehnika ili čitanje takve literature, nije toliko bitno. Ovaj dan je dobar za umjetnost i estetiku, kao i za odnose s prijateljima, pa pokušajte.

Pročitaj  Zavist je prirodna emocija, ali često potisnuta i neprihvatljivaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email