Utorak – Zaljubljenost i ljubav- odnos Venere i Mjeseca

Utorak – Zaljubljenost i ljubav- odnos Venere i Mjeseca[two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image
Ne donosite danas odluke jer je konjukcija Mjeseca i Sunca jako loša.Ovaj dan naglašava jake želje koje će biti usmjerene na odnose, ali više na onaj dio uspjeha i dokazivanja. Naime, ono što zovemo kod žena koketiranje, a kod muškaraca udavaranje, nekima je dio rituala iza kojeg ne znaju da skrivaju dokazivanje koje se danas može pretovoriti u tugu. Za ovaj dan vrijedi ona Budhina: Tuga nastaje iz želje, točnije želje su neosvještene projekcije u kojima tražimo nešto što već imamo u sebi.Ova konstelacija donosi osjećaj koji se često javlja parovima, a to je osjećaj rutine i s druge strane želja da se doživi osjećaji kroz zaljubljivanje. Nemogućnost da se shvati kako rutina ojačava srčanu čakru jer smo stalno u stanju davanja, dok želja za zaljubljivanjem, kada ste u odnosu, jača čežnju za slobodom i neodgovornim odnosima. Ovo je odlična konstelacija na putu transformacije suprotnog pola tj. Anime i Animusa.

Pročitaj  Rahu i Ketu – 12 karmičkih osiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email