UZ 6. GODIŠNJICU "UTOČIŠTA" Dragi posjetioci, stari i novi! Prvobitn…

UZ 6. GODIŠNJICU "UTOČIŠTA"

Dragi posjetioci, stari i novi!

Prvobitna namjena ove fb stranice koja je osnovana 11. 11. 2014. (sasvim “slučajno” kad je bio portal sličan današnjem) bila je da pišem o svom radu na iscjeljivanju, ali ta namjera je vrlo brzo isparila u zraku. Naime, kad um nešto počne planirati, obično to nije ono što duša želi postići tim pisanjem. Zato su se počele nizati najrazličitije teme, uglavnom o svemu drugom, osim o iscjeljivanju. Pošto me zanimalo mnoštvo drugih oblasti koje sam počela davno nekad istraživati, ovdje su se redali najrazličitiji tekstovi od tehnika disanja do vanzemaljskih civilizacija. Tako da i danas vrlo rijetko ispunjavam “prvobitnu namjenu” tj. pišem o svom radu. To činim jedino onda kad mi se neki slučajevi učine zanimljivi pa ih odlučim podijeliti s vama.

Pošto stari posjetioci Utočišta već znaju šta ovdje mogu naći, novima ću samo kratko reći da u starijim tekstovima ima mnoštvo tema o duhovnosti općenito, ali I konkretnih uputa kako raditi na sebi. Uz to, imate čitav serijal tekstova o energijama, čišćenju tijela I aure, ali i o drugim civilizacijama, bitkama u Svemiru, portalima i njihovom značenju, različitim dimenzijama, nivoima Svjesnosti, te sve o procesu Transformacije koji se upravo zadnjih mjeseci ubrzava. Da o alternativnoj historiji i ne govorim!

Pročitaj  Etika, moral i osnove ljudskog ponašanja

Toliko zasada. Pošto vas je sad već oko 11.000 – na ovaj način želim reći hvala svakom od vas pojedinačno. Nastavljamo zajedno do (vidljive) pobjede Svjetla na Zemlji.

Svako dobro vam želim!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email