UZ SKORAŠNJI NOVI KOSMIČKI TALAS ENERGIJA: VRIJEME JE DA OČISTIMO I ONO ČEGA SE…

UZ SKORAŠNJI NOVI KOSMIČKI TALAS ENERGIJA:

VRIJEME JE DA OČISTIMO I ONO ČEGA SE NE ŽELIMO SJEĆATI

Vrijeme je da stvari koje krijete i od samih sebe – sada izvučete na površinu. Neugodni događaji iz prošlosti kojih se ne želite sjećati, ne mogu do unedogled biti "trpani pod tepih". Pošto se za nekih mjesec dana (krajem marta i početkom aprila) očekuje novi talas izuzetno snažnih energija, bit će vam puno teže, ako dotad ne pospremite i ne osvijestite ono što ste dugo skrivali čak i sami od sebe. Reakcije na upliv pozitivnih kosmičkih energija bit će puno žešće, a događaji u vašem životu će se najednom iskomplicirati na više područja.

O tome smo govorili prije više od mjesec dana i najavljivali ovaj novi talas. Iako se čini da i sada, naravno, doživljavamo masu sitnih promjena, ovaj novi predproljetni talas bit će izuzetno moćan. On će iz nas početi čistiti najdublje slojeve naše ličnosti, prošlih događanja i svega što imamo još uvijek sakriveno od drugih pa i od sebe samih. O čemu govorimo? To su npr. fizička i psihička maltretiranja koje smo doživjeli od roditelja, traumatična iskustva maltretiranja u školi ili društvu, slučajevi silovanja, gubitak roditelja ili nekog iz najuže porodice, ponižavanja i ismijavanja koja ste doživjeli kao vrlo mlada osoba, slučajevi velike nepravde koja vam je učinjena, ili ako ste ukrali ili uradili nešto što biste najrađe da sakrijete sami od sebe, a kamoli od drugih, itd…Dakle, te najteže stvari u životu!

KAKO ZNATI ŠTA OČISTITI

Ako ste to tako duboko sakrili u svoju podsvijest pa se više ne sjećate šta bi to moglo biti, postoji način da prepoznate ono što sad, u ovom periodu trebate staviti na dnevni red za čišćenje.

– To su najčešće snovi, posvetite im dužnu pažnju. Osvijestite zašto ste sanjali baš te osobe iz vaše prošlosti. Ili, u meditaciji odjednom se odvija film sa scenom koja vrlo liči na neku konkretnu iz vaše prošlosti (poticaj sa astralnog i eteričnog/duhovnog nivoa)

Pročitaj  KAD NAS DRUGI NE RAZUMIJU... To je zato što mi ne razumijemo sami sebe i život ...

– Telefonski poziv ili susret uživo s jednom ili više osoba iz vaše daljnje prošlosti koje vam nisu bile baš drage i koje bi najrađe da zaboravite. (poticaj sa fizičkog nivoa)

– Sve češće bezrazložno prisjećanje u toku dana nekih scena iz prošlosti, bez ikakvog vanjskog povoda. (poticaj sa mentalnog nivoa)

– Uhvatite sebe kako se osjećate kao kad ste bili sasvim mladi, kod nekih dječiji, a kod drugih mladenački osjećaj (ovisno od vaše starosti) i stalno se uz pomoć tih neprijatnih osjećanja vraćate u taj period. Naime, odjednom se osjećate isto kao tada, u tim životnim periodima i događanjima kojih bi rađe da se ne sjećate. (poticaj sa emocionalnog nivoa)

VI VEĆ IMATE SNAGE ZA TO!

To vas vaši vodiči sada već sasvim jasno i glasno gurkaju da stavite sebe pred sebe i počnete raditi na tome da osvijestite ono što ne želite vidjeti i čega se ne želite prisjećati. Sad više nema vremena da sebi kažete: "To ću očistiti dok još malo ojačam". Čim dobijate ovakve znakove, to znači da ste već dovoljno ojačali da to i učinite. Zapamtite, vodiči i vaši duhovni učitelji nikad vas neće staviti pred neki izazov, ako vi zaista nemate u tom trenutku unutarnje moći i snage da se s tim obračunate, iako vama na vani izgleda kao da ste slabi i nemate snage nizašta.

Ako su strahovi u pitanju, odlučite se konačno da vas više ništa neće plašiti u životu, bilo da dolazi iz prošlosti ili da je u pitanjuk strah od budućnosti. Strahovi su temelj za sva druga negativna osjećanja koja imate: osjećaj krivice, grižnje savjesti, tuge, žalosti, bijesa, ljutnje itd…

Kad očistimo samo jedan veliki strah koji imamo već dugo vremena, očistili smo još najmanje 50 odsto i drugih negativnih i nepoželjnih osjećanja koje zadržavamo u našem emocionalnom tijelu. Npr. u zadnje vrijeme pri tretmanima čišćenja emocija kod različitih osoba, izuzetno su izraženi duboki podsvjesni strahovi koji su počeli izlaziti na površinu. Tada razgovorom polako dođemo do konkretnih događaja iz djetinjstva illi mladalačkih dana osobe kad je preživjela neko traumatično iskustvo. SADA je vrijeme da to počistite iz svoje glave, iz svog srca i iz vaše prošlosti i da konačno krenete dalje, rasterećeni i slobodni. To uopšte nije tako teško za uraditi. Mnoge osobe s kojima to odradimo kažu da su znale da je to tako lako,uradile bi to davno prije. Zašto je lako? Jer je bila potrebna samo odluka da se to učini. To je prvi korak, a svi ostali slijede automatski.

Pročitaj  Gong in energijsko zdravljenje z Jasno Luminus

Zato, ohrabrite se, skupite svoje snage i znajte da VI TO MOŽETE i od nas imate veliku podršku da to učinite.
"MAY THE FORCE ALWAYS BE WITH YOU!"
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email