Veljača – mjesec alkemijskih procesa

Veljača – mjesec alkemijskih procesa


Otpuštanje, oslobađanje, unutarnje čišćenje samo su neke teme koje nas očekuju u ovom mjesecu, a bit će nužno, ponekad i neminovno, kako bismo u ožujku dočekali ponovno rođenje i početak novog ciklusa.

Sve što je ustajalo, sve s čim više ne možemo izaći na kraj nakon toliko puno pokušaja i uzaludnog nadanja, vrijeme je da ode.

Sve što se dalje ne može razvijati, pokrenuti s mjesta i donijeti nam dobrobit, vrijeme je da ode.

Pluton na posljednjem stupnju Jarca (12.2.-23.3.) kroz iduća dva mjeseca poziva na transformaciju. Saturn na posljednjem stupnju Vodenjaka (27.2.-7.3.) potiče nas da otpustimo prošlost.

Posljednji stupnjevi znaka donose osjećaj hitnosti, neupitnosti, moguće i privremenu krizu koja nas potiče na rješenje i odluku.

Shvaćamo da nas pretjerana kontrola ne samo iscrpljuje, već i onemogućuje da imamo skladnije odnose i jednostavnije prorađujemo ono što dolazi u naš život. Pusti kontrolu. Imaš dovoljno znanja i resursa da mudrije i mirnije izađeš na kraj s iskušenjima.

Pročitaj  Ako je svemir kreacija našeg uma prostor I vrijeme imaju gustoću

Osvrnite se na neke događaje i iskustva koja ste prolazili od kraja prosinca 2020.-e. Izvucite pouku, zatvorite ta poglavlja kako biste mogli dalje napredovati. Šteta je propustiti bolje i izvrsnije dok se grčevito držite za staro.

Sada se suočavamo s onim što trebamo promijeniti, bilo u nama, bilo u vanjskom svijetu. Ne možemo okrenuti glavu u drugom smjeru i odmahnuti rukom.

U redu je ako sada ne znaš što točno činiti. Samo u sebi postavi jasnu namjeru što želiš. I pusti.

Kad skupimo dovoljno snage i hrabrosti učiniti ono što svatko od nas unutar sebe duboko zna da je neophodno, slijedi nagrada.

Oslobodi se duhova prošlosti.

Dopusti si promjenu.

Image by Gerd Altmann from Pixabay 

Objava Veljača – mjesec alkemijskih procesa pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.Vir link

Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
Pročitaj  Mlađak u Ribama – energija ljubavi, zanosa i čežnje
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email