Venera kreće naprijed – srce će progledati


U četvrtak 25.6. Venera kreće prema naprijed s 5′ Blizanca. U moru retrogradnih planeta, Venera će prva iskoraknuti prema naprijed, a naše srce će napokon jasnije vidjeti. Moguće je da ćemo trebati još neko vrijeme biti strpljivi dok Merkur ne krene prema naprijed, a to će biti 12.7. jer je on vladar ove Venere, a trenutno se kreće retrogradno.

Znači ako ste od 12.5. do 25.6. bili u nekoj nedefiniranoj ili nejasnoj situaciji, izvjesne su dvije opcije. Ili ćete ju napokon prihvatiti ili ćete dobiti nove informacije vezane uz tu temu.

Ono što se dogodilo u navedenom razdoblju, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promjena.

Primjerice ako ste upoznali nekog novog i krenuli u odnos, zavjesa se razmiče i vi jasnije vidite tko stoji preko puta vas i kuda bi taj odnos mogao ići dalje.

Ako ste prekinuli odnos ili bili ostavljeni, počet će vam se slagati razbacani mozaik događaja. Moguće je da vam se ta osoba javi ili shvatite je li taj prekid konačan ili ima šanse za popravak.

Pročitaj  Mlađak u Ribama – ostavi staru prtljagu u prošlosti

Vid vašeg srca će se poboljšati, jasnije ćete vidjeti sve svoje odnose, lakše doći do rješenja.

Dolazi vrijeme raščišćavanja. Budu li obje strane spremne na razgovor i ulaganje u odnos, vaša ljubavna priča dobit će sretni epilog. Stare razmirice sada ustupaju mjesto suradnji, iskrenoj komunikaciji i ugodnijem ozračju u odnosu. No ako jedna strana ne želi popravni ispit, vjerojatno je da ćete morati prihvatiti kraj.

Sada sve polako napreduje i postaje jasnije. Napuštamo neka stara i nejasna mjesta. Budi se nova ljubavna energija.

Obratite pozornost na dane oko 28. i 29. srpnja kada se Venera vraća na 21′, dakle na mjesto s kojeg je krenula unatrag. Ti dani donose nove informacije, zaključak, više jasnoće vezano uz temu s kojom ste se bavili od 13.5. do 25.6.. To će biti dani konačnog razrješenja.

Sretno!

Photo by Jade on Unsplash

Pročitaj  Manipulacija tjelesnim energijama pomoću tzv. mudi i „božanskih točaka“

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email